Feyenoord moet het dit weekend doen zonder Lotomba | OneFootball

Feyenoord moet het dit weekend doen zonder Lotomba | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·25. Oktober 2024

Feyenoord moet het dit weekend doen zonder Lotomba

Artikelbild:Feyenoord moet het dit weekend doen zonder Lotomba

Jordan Lotomba is zondagmiddag niet inzetbaar voor Feyenoord. De Rotterdammers wachten nog op de uitslag van de scan, maar het is nu al duidelijk dat de verdediger niet in actie kan komen tegen FC Utrecht. Dit meldt RTV Rijnmond. Bart Nieuwkoop en Chris-Kévin Nadje trainen weer voluit mee en maken mogelijk dit weekend hun rentree in de wedstrijdselectie.

Wanneer Nieuwkoop en Nadje de afsluitende training van zaterdag volledig doorstaan, dan zijn de verdediger en middenvelder klaar om minuten te maken tegen FC Utrecht. Gjivai Zechiël (enkelblessure) en Calvin Stengs (knieblessure) ontbreken dit weekend sowieso nog. De langdurig geblesseerden Quilindschy Hartman en Santiago Gimenez zijn er ook niet bij tegen de nummer twee van de Eredivisie.


OneFootball Videos


Feyenoord waakzaam voor FC Utrecht

Trainer Brian Priske is waakzaam voor FC Utrecht. "Ze hebben een goed en sterk team met veel geloof. Ze hebben ook duels gehad waarbij het geluk aan hun zijde was, maar ze spelen volgens een duidelijke visie. En in een stadion met sterke supporters en een goede sfeer. Wij moeten nu bewijzen dat wij beter zijn dan zij."

Feyenoord moet na een zware wedstrijd in de Champions League zondag alweer om 12:15 uur aan de bak. Priske maakt zich hier geen zorgen om. "Dit schema wisten we al lang. Het is ook een kwestie van mindset. Je zegt tegen je brein dat je benen klaar moeten zijn voor zondag."

''We moeten nu bescheiden blijven. Onthouden waardoor wij nu deze resultaten behalen. Dat komt doordat we spelen vanuit een goede basis en structuur. Een juiste mindset bij de spelers, weten dat geen enkele wedstrijd makkelijk gaat zijn voor ons.''

Impressum des Publishers ansehen