Flames U23 boeken interessant resultaat tegen Schotland | OneFootball

Flames U23 boeken interessant resultaat tegen Schotland | OneFootball

Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·25. Oktober 2024

Flames U23 boeken interessant resultaat tegen Schotland

Artikelbild:Flames U23 boeken interessant resultaat tegen Schotland

Niet enkel de A-kern van de Belgian Red Flames speelt deze week interessante en belangrijke oefenduels. Dat deden ook de Belgian Red Flames U23. De beloftenploeg of de High Potentials zo u wil.

De (jonge) speelsters die net niet de A-kern van Ives Serneels halen? Die spelen al een aantal jaren ondertussen bij de beloftenploeg. De U23 - soms aangevuld met een aantal iets oudere High Potentials - spelen deze week ook interlands.


OneFootball Videos


Op maandag 28 oktober staat om 11 uur een duel tegen de beloften van Frankrijk op het programma in dat land, maar donderdag speelden ze ook al een thuiswedstrijd tegen Schotland. En dat leverde een pittig duel op.

Twee keer achterstand ongedaan gemaakt

In het Proximus Basecamp in Tubeke kregen we een spannende eerste helft te zien, weliswaar zonder doelpunten. Na de koffie ging het dan weer plots snel met in totaal vier doelpunten.

Kathleen Mcgovern opende de score voor de bezoeksters, dankzij Valesca Ampoorter werd het een kwartier voor tijd 1-1. En daar eindigde de wedstrijd nog helemaal niet, want we kregen in de slotfase nog twee doelpunten op ons bord.

Bayley Hutchison zette de Schotten voor een tweede keer op voorsprong, dankzij Aurélie Reynders werd het alsnog een 2-2 gelijkspel.

Impressum des Publishers ansehen