Quinten Timber opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal | OneFootball

Quinten Timber opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·25. Oktober 2024

Quinten Timber opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal

Artikelbild:Quinten Timber opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal

De voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de twee laatste UEFA Nations Leaguewedstrijden in 2024 bestaat uit 27 spelers. Namens Feyenoord is alleen Quinten Timber geselecteerd door bondscoach Ronald Koeman. Antoni Milambo, die de laatste weken een uitstekende indruk maakt, zit er niet bij.

''Op deze voorlopige lijst hebben we alleen spelers gezet die nu volledig fit en inzetbaar zijn'', legt Koeman uit. ''Helaas hebben we te maken met veel jongens waar nog een vraagteken achter staat. We houden dat de komende periode natuurlijk nauwlettend in de gaten. Het zou kunnen dat spelers dan alsnog in beeld komen voor de definitieve selectie over twee weken.''


OneFootball Videos


Het Nederlands elftal speelt zaterdag 16 november tegen Hongarije. Plaats van handeling is de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dinsdag 19 november wacht het laatste duel in de groepsfase van de UEFA Nations League. In Stadion Bilino Polje kruisen Bosnië en Herzegovina en Nederland de degens. In zowel Amsterdam als Zenica klinkt het eerste fluitsignaal om 20.45 uur.

Artikelbild:Quinten Timber opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal
Impressum des Publishers ansehen