Andreas Skov Olsen onthult hoe hij dacht over een transfer naar Feyenoord | OneFootball

Andreas Skov Olsen onthult hoe hij dacht over een transfer naar Feyenoord | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·9 October 2024

Andreas Skov Olsen onthult hoe hij dacht over een transfer naar Feyenoord

Article image:Andreas Skov Olsen onthult hoe hij dacht over een transfer naar Feyenoord

Andreas Skov Olsen heeft voor het eerst gereageerd op de belangstelling die er afgelopen zomer vanuit Feyenoord voor hem was. De Rotterdammers zagen in de Deen van Club Brugge een geschikte aanvallende versterking, maar technisch directeur Dennis te Kloese kwam er niet uit met de Belgische topclub.

In gesprek met het Deense medium Tipsbladet geeft Skov Olsen toe dat er sprake was van concrete belangstelling van Feyenoord: ''Ja, dat klopt. Dat klopt zeker. Het leidde uiteindelijk niet tot een transfer naar Feyenoord. Ik was op de hoogte van het bod", geeft de aanvaller aan. Feyenoord had uiteindelijk een transfersom van zo'n zeventien miljoen euro over voor Skov Olsen, zo schreef het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl destijds. Het bod van Feyenoord was niet genoeg om Club Brugge te overtuigen.


OneFootball Videos


Zelf stond de Deens international er wel voor open naar Rotterdam-Zuid te vertrekken: ''Ja, een transfer was een optie voor mij, maar het werd redelijk snel afgeschoten, als ik het zo kan zeggen", zegt de 24-jarige voetballer, die de transfer snel uit zijn hoofd heeft gezet: "Het gaat nu goed bij Club Brugge. Ik heb een prima seizoensstart gehad, dus dat is fijn.''

View publisher imprint