"Dat is voor mij een prachtig voorbeeld van hoe dit team zich heeft ontwikkeld" | OneFootball

"Dat is voor mij een prachtig voorbeeld van hoe dit team zich heeft ontwikkeld" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·22 October 2024

"Dat is voor mij een prachtig voorbeeld van hoe dit team zich heeft ontwikkeld"

Article image:"Dat is voor mij een prachtig voorbeeld van hoe dit team zich heeft ontwikkeld"

Brian Priske weet dat hem en zijn spelers woensdagavond een zware klus staat te wachten. Feyenoord is uit op revanche om de 5-0 nederlaag in de voorbereiding goed te maken, maar de trainer weet tegelijkertijd ook dat er nu een hele andere selectie zal staan. De Rotterdammers zitten in een goede flow en hopen met hun eigen speelstijl kans te maken tegen SL Benfica.

De wedstrijd in Lissabon vraagt uiteraard wat anders van de spelers dan de wedstrijd van afgelopen weekend in Deventer. "De focus ligt nog steeds op onze manier van spelen en hoe we de wedstrijd willen winnen, maar uiteraard moeten we er bewust van zijn wat de kwaliteiten van Benfica zijn. Dat is niet alleen de individuele kwaliteit, maar ook de tactische kwaliteit. Ze zijn bijvoorbeeld heel sterk in standaardsituaties. Het zijn verschillende dingen waar we bewust van moeten zijn, maar ik hoop en verwacht dat onze spelers het vanuit onze speelstijl bekijken."


OneFootball Videos


Priske gelooft in zijn eigen spelers. "We weten dat we goed moeten verdedigen, of dat nu hoog op het veld is of laag in een blok, maar aan de andere kant weet ik ook dat we met onze kwaliteiten de kans hebben om ze pijn te doen." Een voorbeeld van het goede spel is het vierde doelpunt van Feyenoord afgelopen weekend. Door een prachtig overstapje van Antoni Milambo kon Ayase Ueda scoren. "Omdat Ueda een betere kans had. Dat is voor mij een prachtig voorbeeld van hoe dit team zich heeft ontwikkeld."

View publisher imprint