Feyenoord behoort tot top drie duurste ticketprijzen Champions League | OneFootball

Feyenoord behoort tot top drie duurste ticketprijzen Champions League | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·13 October 2024

Feyenoord behoort tot top drie duurste ticketprijzen Champions League

Article image:Feyenoord behoort tot top drie duurste ticketprijzen Champions League

Feyenoord is één van de duurste clubs om een wedstrijd in de Champions League te bezoeken, zo blijkt uit onderzoek van het Spaanse Relevo. De Rotterdamse clubs heeft alleen Celtic FC (€71) en Aston Villa (€100) nog voor zich staan, maar met een goedkoopste ticket van maar liefst 66 euro maakt een bezoek aan De Kuip de top drie compleet.

Opvallend is dat de tickets in Duitsland het goedkoopste zijn. Wanneer je voor het goedkoopste ticket kiest bij Bayer Leverkusen ben je slechts zestien euro kwijt, terwijl VfB Stuttgart en Bayern München beide negentien euro kosten. Volgens het onderzoek kost het goedkoopste ticket bij Liverpool tien euro, terwijl andere stadions in Engeland al snel oplopen. Zo kosten tickets voor Arsenal FC en Manchester City rond de vijftig euro per stuk en moet je voor een duel van Aston Villa minimaal honderd euro neerleggen.


OneFootball Videos


Voor uitwedstrijden gelden standaard andere tarieven, maar een actie van RB Leipzig werd afgelopen week groots uitgelicht in de Engelse media. De Duitse club vraagt rond de dertien Britse pond voor een bezoek aan het uitvak. De fans van Feyenoord hebben nu de mogelijkheid om kaartjes te kopen voor Manchester City, waarbij Het Legioen iets meer dan veertig euro moet neerleggen om het affiche in het Etihad Stadium bij te wonen.

Article image:Feyenoord behoort tot top drie duurste ticketprijzen Champions League
View publisher imprint