'Kritiek op Ten Hag vanuit selectie United: spelers geloven beweegredenen coach niet' | OneFootball

'Kritiek op Ten Hag vanuit selectie United: spelers geloven beweegredenen coach niet' | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·8 October 2024

'Kritiek op Ten Hag vanuit selectie United: spelers geloven beweegredenen coach niet'

Article image:'Kritiek op Ten Hag vanuit selectie United: spelers geloven beweegredenen coach niet'

Volgens The Daily Mail is er nu ook vanuit de selectie van Manchester United kritiek op Erik ten Hag. De Nederlander staat al onder vuur door de tegenvallende resultaten, maar als ook de spelers van de club er niet meer in geloven, lijkt het einde van Ten Hag's periode in Manchester echt nabij.

Manchester United staat momenteel veertiende in de Premier League, met acht punten uit zeven wedstrijden. Na een ruim verlies op Old Trafford van Tottenham Hotspur (0-3), sprak Engelse media van 'De week van de waarheid'. In de afgelopen zeven dagen speelde United twee keer gelijk: uit bij FC Porto werd het 3-3, op bezoek bij Aston Villa werd er niet gescoord (0-0).


OneFootball Videos


Mede-eigenaar Jim Ratcliffe en andere bestuursleden van de club hielden dinsdag een lange vergadering, waarbij ook het aanblijven van Erik ten Hag werd besproken. Volgens SkySports is er op het moment van schrijven geen indicatie dat er een beslissing lijkt te zijn genomen, wat erop lijkt te duiden dat Ten Hag nog even de kans krijgt in Manchester.

The Daily Mail brengt dinsdag naar buiten dat spelers verbaasd zouden zijn over het wisselbeleid van Ten Hag. Volgens belangrijke spelers zou het juist beter zijn om veel te spelen en zo ritme op te doen. De trainer uit Haaksbergen zou spelers vooral niet opstellen vanwege vermoeidheid, iets waar de spelers zelf zich niet in kunnen vinden. Een speler als Alejandro Garnacho, die vorig seizoen uitgroeide tot vaste basisspeler op Old Trafford, speelt nu niet meer alle wedstrijden vanaf het begin. Zo speelde de Argentijn 23 minuten tegen FC Twente (1-1), de volledige wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, de tweede helft tegen FC Porto en daarna weer het complete duel tegen Aston Villa.

View publisher imprint