Portugese media onder de indruk: "Het was een feestwedstrijd voor ze" | OneFootball

Portugese media onder de indruk: "Het was een feestwedstrijd voor ze" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·24 October 2024

Portugese media onder de indruk: "Het was een feestwedstrijd voor ze"

Article image:Portugese media onder de indruk: "Het was een feestwedstrijd voor ze"

Feyenoord heeft op het hoogste podium veel mensen vermaakt met erg goed voetbal. Woensdagavond werd SL Benfica met 1-3 verslagen en ook de Portugese media zagen dat het elftal van Brian Priske veel kwaliteit had en het de thuisploeg simpelweg onmogelijk maakte.

"Ze kwamen vanavond naar Luz om te winnen", klonkt het bij Record. "Benfica was niet goed genoeg. Dat lag ook aan Feyenoord, dat profiteerde van de ruimtes die geboden werden. Het was een feestwedstrijd voor ze. En dan Antoni Milambo. Hij speelde Nicolás Ótamendi ijskoud door de benen en schoot toen knap raak. En later besliste hij de wedstrijd."


OneFootball Videos


Público deelt de analyse van de krant. "Wat Feyenoord hier vanavond naar het stadion bracht, had Benfica nooit verwacht. De spelers kwamen er totaal niet aan te pas in eigen huis. Ze leken wel ontoereikend, door het optreden van Feyenoord." Ook de sportredactie van A Bola was onder de indruk. "Een verrassende nederlaag, maar wel alleen voor mensen die niet gekeken hebben."

"Feyenoord won in de hoofdstad. Een resultaat waar geen discussie meer over bestaat", klonk het verder. "Benfica werd volledig geneutraliseerd in de eerste helft. Enkel spelhervattingen konden nog voor wat gevaar zorgen. Gezien de persoonlijkheid waarmee Feyenoord speelde, heeft Benfica vanavond niets te klagen. Het resultaat is eerlijk. In balbezit, druk zetten, de uitvoering van standaardsituaties: Feyenoord was overal beter. Ze hadden alles. Die 1-2 verdienden ze niet eens, maar de 1-3 kwam ze toe."

View publisher imprint