Uitwedstrijd in Utrecht onder leiding van Lindhout; Makkelie fluit Klassieker | OneFootball

Uitwedstrijd in Utrecht onder leiding van Lindhout; Makkelie fluit Klassieker | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·21 October 2024

Uitwedstrijd in Utrecht onder leiding van Lindhout; Makkelie fluit Klassieker

Article image:Uitwedstrijd in Utrecht onder leiding van Lindhout; Makkelie fluit Klassieker

Terwijl de focus voor Feyenoord eerst nog ligt op de uitwedstrijd in Portugal tegen SL Benfica, staat aanstaande zondag de volgende uitwedstrijd op het programma. De Rotterdammers nemen het dan om 12:15 uur op tegen FC Utrecht. De scheidsrechter voor het duel is Allard Lindhout, zo heeft de KNVB zojuist bekendgemaakt. Danny Makkelie fluit De Klassieker op woensdag 30 oktober.

Lindhout wordt ondersteund langs de zijlijn door Joost van Zuilen en Rens Bluemink. De vierde official van de wedstrijd is Ingmar Oostrom, terwijl vanuit Zeist de wedstrijd wordt bekeken door Jeroen Manschot als VAR.


OneFootball Videos


De tegenstander van zondag verloor dit seizoen, net als Feyenoord, nog geen enkele wedstrijd in de competitie. Wel staat de club van Ron Jans zes punten voor op de Rotterdammers, omdat er drie wedstrijden meer werden gewonnen. FC Utrecht heeft hierbij wel de nodige geluk gehad en won de wedstrijden telkens slechts met een marge van één. Zeker geen onmogelijke taak dus voor het goedlopende elftal van Brian Priske.

De Klassieker

De KNVB heeft direct ook de scheidsrechter voor de thuiswedstrijd tegen Ajax bevestigd. De Klassieker zal onder leiding staan van Danny Makkelie. De 41-jarige scheidsrechter zou ook al de controle hebben over de wedstrijd in september, maar toen werd hij uitgesteld. De VAR is Rob Dieperink.

View publisher imprint