Athletic Club - AZ op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden? | OneFootball

Athletic Club - AZ op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden? | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·3 de octubre de 2024

Athletic Club - AZ op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden?

Imagen del artículo:Athletic Club - AZ op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden?

AZ begon de Europa League met een krappe 3-2 zege op het Zweedse Elfsborg. Donderdagavond treft de ploeg van Maarten Martens in Bilbao, in het stadion waar de Europa League-finale gespeeld wordt, het Spaanse Athletic Club. De wedstrijd in het San Mamés wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het duel? En hoe kun je Athletic Club - AZ kijken als je geen klant bent van Ziggo?

Hoe laat begint Athletic Club – AZ?

Het duel tussen Athletic Club en AZ begint donderdagavond om 21.00 uur in het San Mamés in Bilbao. De UEFA heeft de Hongaar Balázs Berke aangesteld als scheidsrechter om het duel in goede banen te leiden. Hij wordt in Bilbao geassisteerd door landgenoten Vencel Tóth en Balázs Szert, terwijl Mihály Káprály de vierde official is. De videoscheidsrechter is de Italiaan Aleandro Di Paoli, hij wordt op zijn beurt geassisteerd door Daniele Chiffi. Dit tweetal was afgelopen dinsdag bij PSV – Sporting Lissabon in de Champions League ook al de VAR en de AVAR.


OneFootball Videos


Op welke zender is Athletic ClubAZ te zien?

De wedstrijd tussen Athletic Club en AZ is live te zien op Ziggo Sport . De voorbeschouwing begint om 20.15 uur. De telecomprovider heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten van de drie Europese toernooien. Alle duels in de Champions League, de Europa League en de Conference League zijn dus bij Ziggo te zien. Wie een abonnement heeft bij Ziggo, kan afstemmen op kanaal 14 om het duel tussen Athletic Club en AZ te zien

Hoe kijk je Athletic Club - AZ als je geen klant bent van Ziggo?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

Welke tegenstanders treft AZ na Athletic Club nog meer in de Europa League?

Ver detalles de la publicación