Boskamp: "Die potjes hebben me wel schrik gegeven" | OneFootball

Boskamp: "Die potjes hebben me wel schrik gegeven" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·6 de octubre de 2024

Boskamp: "Die potjes hebben me wel schrik gegeven"

Imagen del artículo:Boskamp: "Die potjes hebben me wel schrik gegeven"

'Oud-speler en volbloed supporter van Feyenoord', zo wordt Jan Boskamp omschreven in de nieuwste editie van het Feyenoord Magazine. De oer-Feyenoorder heeft al langere tijd een vaste rubriek waarin hij zijn blik op de actualiteiten werpt. Deze keer gaat zijn column over de seizoensstart, de nieuwe aanwinsten en de tegenstanders in de Champions League.

"Die potjes hebben me wel schrik gegeven. Ik begon niet direct te huppelen van het spel dat we lieten zien", verwijst Boskamp terug naar de eerste wedstrijden van de competitie. "Daarbij speelt natuurlijk mee dat we drie schitterende jaren achter de rug hebben, waarin we prijzen hebben gewonnen en een Europese finale hebben gehaald. Als supporter hoop je dat Feyenoord daarvandaan alleen maar verder zal groeien, maar dat is heel moeilijk als je een aantal van je beste spelers kwijtraakt en er een nieuwe trainer komt."


OneFootball Videos


Boskamp weet uit ervaring hoe het is om een succesvolle trainer op te volgen. "Van Brian Priske wordt juist verwacht dat hij zijn ploeg hetzelfde type voetbal laat spelen als in voorgaande jaren te zien was in De Kuip. We moeten alleen niet vergeten dat hij tijdens de transferperiode in totaal elf nieuwe spelers heeft verwelkomd. Ik hoop dat het elf toppers worden, maar dat moeten ze nog wel gaan waarmaken. Zelf kijk ik er naar uit om de komende maanden te gaan zien wat voor spelers het zijn."

Ook schrijft Boskamp nog over de Europese tegenstanders die Feyenoord gaat treffen. "We hebben een mooie, maar ook heel zware loting. Tegen clubs als Manchester City, Benfica of Bayern München zie je vaak dat spelers boven zichzelf uitstijgen en zich helemaal te pletter lopen, want het zijn natuurlijk prachtige wedstrijden om jezelf in de kijker te spelen. Als supporter ga ik daar volop van genieten."

Ver detalles de la publicación