De Cijfers: Sterspeler Milambo de grote man bij Feyenoord | OneFootball

De Cijfers: Sterspeler Milambo de grote man bij Feyenoord | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·24 de octubre de 2024

De Cijfers: Sterspeler Milambo de grote man bij Feyenoord

Imagen del artículo:De Cijfers: Sterspeler Milambo de grote man bij Feyenoord

Niet alleen door de UEFA, maar ook door de grote hoeveelheid stemmers op FR12.nl is Antoni Milambo verkozen tot Man of the Match. De 19-jarige middenvelder heeft veel indruk gemaakt tegen SL Benfica en staat met drie doelpunten uit drie wedstrijden in de Champions League gelijk met namen als Vinicius Junior, Erling Haaland, Robert Lewandowski en Florian Wirtz. Fenomenaal.

Alle spelers hebben op FR12.nl een hoge beoordeling gekregen, maar het cijfer van Milambo spant de kroon met een 9,5. De andere middenvelders sluiten zich aan bij het 19-jarige juweel van Feyenoord. Quinten Timber kreeg een 9,1 en In-Beom Hwang een 9. Het centrale duo in de verdediging werd beoordeeld met een 8,7. Ook doelpuntenmaker Ayase Ueda mag tevreden terugblikken met een 8,5 als cijfer van de Feyenoordaanhang.


OneFootball Videos


Na afloop van de wedstrijd kreeg Milambo direct een vloedgolf aan complimenten. "Hier is de Man of the Match met twee goals. Onze sterspeler. Hij werkt er hard voor", zei Timber direct na afloop in zijn interview. Ook bij het Portugese Record bleven zijn prestaties niet onopgemerkt: "En dan Antoni Milambo. Hij speelde Nicolás Ótamendi ijskoud door de benen en schoot toen knap raak. En later besliste hij de wedstrijd."

Voetbal International maakte zoals gebruikelijk ook direct na de wedstrijd de beoordelingen bekend. Niet geheel verrassend: Milambo is ook door het voetbalmedium verkozen tot Man of the Match. De overige cijfers waren ook niet verkeerd. Geen enkele veldspeler kreeg lager dan een 7,5, terwijl Timber en Hwang beide een 8,5 ontvingen.

Cijfers FR12.nlWellenreuther 7,5; Lotomba 8,3 (75. Hadj Moussa 7,1), Trauner 8,7, Hancko 8,7, Bueno 8,6 (88. Smal 6,9); Milambo 9,5, Hwang 9, Timber 9,1; Osman 7,7 (60. Beelen 7,2), Ueda 8,5 (73. Carranza 7,2), Paixão 7,5.

Ver detalles de la publicación