Feyenoord stijgt naar plek zestien in de Champions League | OneFootball

FR12.nl

·24 de octubre de 2024

Feyenoord stijgt naar plek zestien in de Champions League

Imagen del artículo:Feyenoord stijgt naar plek zestien in de Champions League

Feyenoord won vanavond opnieuw een uitwedstrijd in de Champions League. In Lissabon werd SL Benfica met 1-3 verslagen. Feyenoord speelde een uitstekende eerste helft. In de tweede helft moest Feyenoord meer in de overlevingsmodus. De Rotterdammers trokken de overwinning uiteindelijk in de slotfase over de streep door een tweede doelpunt van Antoni Milambo.

Na de overwinning tegen Benfica speelt Feyenoord nog minimaal vijf wedstrijden in het prestigieuze miljardenbal. Na drie wedstrijden heeft Feyenoord zes punten en staat het op de zestiende plek. Deze plek geeft recht op de tussenronde in de Champions League. We maken een rondje langs de velden van de toekomstige tegenstanders van Feyenoord in de Champions League.

Atlético Madrid - Lille OSC (1-3)In de laatste speelronde van de competitiefase speelt Feyenoord op bezoek in Frankrijk tegen Lille OSC. De Fransen staan na de overwinning van vanavond tegen Atlético Madrid net als Feyenoord op zes punten. Lille won in de vorige speelronde knap van Real Madrid en doet nu opnieuw een ploeg uit de Spaanse hoofdstad de das om. De spits, Jonathan David scoorde twee keer. Het andere doelpunt kwam op naam van Edon Zhegrova.

FC Barcelona - Bayern München (4-1)Feyenoord speelt in het nieuwe jaar op 22 januari in de eigen Kuip tegen Bayern München. De Duitse topploeg verloor vanavond met ruime cijfers met FC Barcelona. Bayern München staat na de nederlaag tegen FC Barcelona pas op drie punten. In de vorige speelronde werd er met 1-0 verloren van Aston Villa.

Manchester City - Sparta Praag (5-0)Binnenkort gaat Feyenoord op bezoek in het Etihad Stadium voor de wedstrijd tegen Manchester City. De Rotterdammers nemen het ook nog op tegen de tegenstander van vandaag van de kampioen van Engeland. Sparta Praag komt in december naar De Kuip toe. De Tsjechen waren vanavond kansloos tegen Manchester City. Doelpunten kwamen op naam van; Haaland 2x, Foden, Stones en Nunes.