Joël Veltman wordt belachelijk gemaakt en uitgescholden op Reddit | OneFootball

Joël Veltman wordt belachelijk gemaakt en uitgescholden op Reddit | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·6 de octubre de 2024

Joël Veltman wordt belachelijk gemaakt en uitgescholden op Reddit

Imagen del artículo:Joël Veltman wordt belachelijk gemaakt en uitgescholden op Reddit

Een opmerkelijke actie van Joël Veltman in de wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur (3-2). De verdediger van Brighton ging theatraal naar de grond en werd uitgelachen door tegenstander James Maddison. Ook op sociale media is Veltman het mikpunt van spot.

In de 27ste minuut werd Maddison in het strafschopgebied van de bal gezet door Veltman. Na het contact zocht Maddison naar de strafschop, maar die kreeg hij niet. De middenvelder van Tottenham werd door Veltman omhooggetrokken. Daar reageerde Maddison niet positief op. Hij draaide zich boos om richting Veltman, die de ernst van Maddisons reactie echter flink overdreef. Maddison moest erom lachen; de scheidsrechter gaf geen van beide spelers een kaart.


OneFootball Videos


Commentator Tom Copier van Viaplay was niet te spreken over het gedrag van Veltman. “Och, Veltman, doe dat nou niet. Dit is ook typisch Joël Veltman. Die probeert uit ieder akkefietje een slaatje te slaan. Lijdt af en toe aan een ernstige vorm van aanstelleritis. Het hoort allemaal bij de mentaliteit van Veltman, om altijd maar te willen winnen. Het doel heiligt wat mij betreft niet altijd de middelen”, zei de commentator.

Copier vond wel dat Maddison makkelijk naar de grond ging. “Dan moet je net Veltman hebben. Die pikt dat niet. Het is aan de ene kant de mooie kant van Joël Veltman, maar anderzijds niet de fraaiste.”

Veltman uitgelachen op Reddit

Ook op sociale nieuwswebsite Reddit wordt gelachen om de actie van Veltman. Hij wordt genomineerd voor de denkbeeldige schwalbeprijs Fallon d’Floor, een parodie op de Ballon d’Or. Meerdere gebruikers noemen het gedrag van Veltman ‘belachelijk’ en schelden hem uit. Enkele gebruikers vermoeden echter dat de reactie van Veltman bedoeld was om Maddison belachelijk te maken, voor de manier waarop hij naar het gras ging.

Ver detalles de la publicación