Vermoedelijke opstelling PSV: man uit vorm verliest basisplek tegen PEC | OneFootball

Vermoedelijke opstelling PSV: man uit vorm verliest basisplek tegen PEC | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26 octobre 2024

Vermoedelijke opstelling PSV: man uit vorm verliest basisplek tegen PEC

Image de l'article :Vermoedelijke opstelling PSV: man uit vorm verliest basisplek tegen PEC

PSV vervolgt zaterdagavond de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en doet dat hoogstwaarschijnlijk zonder Johan Bakayoko in de aanval. Het Eindhovens Dagblad denkt dat de vleugelspeler, die al enkele weken uit vorm is, op de bank begint ten faveure van routinier Ivan Perisic.

PSV hield Paris Saint-Germain afgelopen dinsdag op een knap gelijkspel in Parijs maar gaat volgens het ED drie wijzigingen doorvoeren. Walter Benítez verdedigt zoals gebruikelijk het doel en het centrale duo bestaat uit Olivier Boscagli en Ryan Flamingo. Waar Matteo Dams en Mauro Júnior de backs waren tegen PSG, zet Bosz het mogelijk anders neer tegen PEC Zwolle.


Vidéos OneFootball


Zo lijkt Rick Karsdorp terug te keren als rechtsback, waardoor Mauro opschuift naar links. Het middenveld van de Eindhovenaren blijft hetzelfde. Dat betekent dat Malik Tillman, Ismael Saibari en Guus Til aan de aftrap zullen verschijnen. Jerdy Schouten en Joey Veerman zijn nog altijd geblesseerd bij de nog ongeslagen Eredivisie-koploper.

Voorin is er plek voor Perisic, zo voorspelt het ED. “Ivan Perisic staat te trappelen om met hem af te wisselen en dat zou ook niet zo gek zijn: Bakayoko zoekt al weken naar zijn beste vorm en moet misschien even weggehouden worden van de druk”, schrijft clubwatcher Rik Elfrink. Luuk de Jong (spits) en Noa Lang (linksbuiten) zijn de andere aanvallers van PSV.

Vermoedelijke opstelling PSV:

Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscalgi, Mauro Júnior; Tillman, Saibari, Til; Perisic, De Jong, Lang.

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle:

Schendelaar; Floranus, El Azzouzi, Mac Nulty, Van der Haar; Monteiro, Namli, Van den Berg; Mbayo, Vente, Krastev.

À propos de Publisher