Voormalig Feyenoorder droomt van terugkeer: 'Ik kan het niveau aan' | OneFootball

Voormalig Feyenoorder droomt van terugkeer: 'Ik kan het niveau aan' | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26 octobre 2024

Voormalig Feyenoorder droomt van terugkeer: 'Ik kan het niveau aan'

Image de l'article :Voormalig Feyenoorder droomt van terugkeer: 'Ik kan het niveau aan'

Yassin Ayoub droomt hardop van een terugkeer bij Feyenoord, zo vertelt hij tegenover ESPN. De oud-middenvelder van de Rotterdammers beseft zich echter dat de kans niet groot is dat hij ooit nog in beeld verschijnt bij de club waar tussen 2018 en 2020 slechts 23 wedstrijden speelde.

ESPN sprak met de middenvelder in aanloop naar de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord, de twee ploegen waar Ayoub een verleden heeft. “Of ik het niveau nog aankan? Dat weet ik zeker”, zegt de Marokkaan stellig.


Vidéos OneFootball


Ayoub droomt dan ook van een terugkeer bij één van de twee clubs. “Ik zou het liefst mee willen trainen bij Feyenoord en laten zien dat ik beter ben dan de spelers op dit moment. Maar helaas ga je die kans niet krijgen, dat weet ik ook”, gaat de middenvelder realistisch verder.

Ayoub ziet uitdaging in Keuken Kampioen Divisie wel zitten

Ayoub zit alweer een tijdje zonder club, nadat hij deze zomer vertrok bij Excelsior, waar hij een ongelukkige periode kende. De voormalig speler van Feyenoord, Utrecht en Panathinaikos staat open voor een uitdaging in de Keuken Kampioen Divisie. “Maar wél een club die meespeelt om promotie. Ik heb liever een ambitieuze club dan wekelijks vechtvoetbal spelen. Ik heb niet veel wensen, maar wél een club met ambitie”, sluit Ayoub af.

À propos de Publisher