‘Vraagprijs Ajax voor Hato bekend, geïnteresseerde clubs moeten diep in de buidel tasten’ | OneFootball

‘Vraagprijs Ajax voor Hato bekend, geïnteresseerde clubs moeten diep in de buidel tasten’ | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·10 octobre 2024

‘Vraagprijs Ajax voor Hato bekend, geïnteresseerde clubs moeten diep in de buidel tasten’

Image de l'article :‘Vraagprijs Ajax voor Hato bekend, geïnteresseerde clubs moeten diep in de buidel tasten’

De kans is aanwezig dat Jorrel Hato Ajax spoedig gaat verlaten. Zowel Juventus als Real Madrid zouden interesse hebben in de pas achttienjarige verdediger. Wel zullen de Europese grootmachten een flink bedrag op tafel moeten leggen, aangezien Ajax een bedrag van minstens dertig miljoen euro verlangt voor het talent, zo meldt Calciomercato.

Vorige week maakte transferjournalist Nicolò Schira bekend dat Juventus nadenkt over de komst van Hato. Nu bevestigt ook Calciomercato deze interesse van de Italiaanse recordkampioen in de jongeling. De club uit Turijn was in eerste instantie van plan pas aan het einde van het huidige seizoen toe te slaan, maar kan nu niet uitsluiten in de winter een poging te ondernemen.


Vidéos OneFootball


Mocht Juventus een poging gaan doen bij Ajax voor Hato, zal het een flink bedrag moeten ophoesten. Ajax heeft namelijk een prijskaartje van dertig miljoen euro om de nek van de jonge verdediger gehangen. Pas vanaf dat bedrag zullen de Amsterdammers biedingen in overweging gaan nemen. In de Johan Cruijff ArenA zijn ze wel al op de hoogte van de interesse van De Oude Dame, aangezien dit tijdens het bespreken van de huurdeal van Daniele Rugani al ter tafel is gekomen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

À propos de Publisher