Wilfred Genee meldt schokkend nieuws over Johnny Rep: ‘Er moet snel iets gebeuren’ | OneFootball

Wilfred Genee meldt schokkend nieuws over Johnny Rep: ‘Er moet snel iets gebeuren’ | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·7 octobre 2024

Wilfred Genee meldt schokkend nieuws over Johnny Rep: ‘Er moet snel iets gebeuren’

Image de l'article :Wilfred Genee meldt schokkend nieuws over Johnny Rep: ‘Er moet snel iets gebeuren’

Wilfred Genee is tijdens de uitzending van Vandaag Inside met vervelend nieuws over voormalig voetballer Johnny Rep gekomen. Het gaat slecht met de gezondheid van de oud-international, die op korte termijn een pacemaker moet krijgen.

“Rep heeft afgelopen woensdag een hele zware hartaanval gehad en op dit moment op de intensive care ligt. Hij moet op korte termijn een pacemaker krijgen, maar dat kost in Spanje 25.000 euro en in Nederland tienduizend. De verzekering wil dat niet betalen, maar dat hij teruggevlogen wordt naar Nederland”, begint Genee.


Vidéos OneFootball


“Ze zijn bang dat hij dat niet redt om die vlucht te overleven. Ze zitten met een serieus probleem daar”, vervolgt de presentator van Vandaag Inside. “Dan moet er op zeer korte termijn een inzamelingsactie gehouden worden voor Johnny”, reageert Johan Derksen. “Er zitten een aantal ploeggenoten van hem in Spanje, zoals Arie Haan en Ruud Krol, die bezig zijn om dat geld bij elkaar te halen”, weet Valentijn Driessen.

“Het schijnt niet verantwoord te zijn om terug te vliegen naar Nederland, dus er moet snel iets gebeuren”, sluit Genee het onderwerp af. Rep werd bekend van zijn tijd bij Ajax in de jaren ’70, waar hij bedroeg aan hun dominante Europese campagnes. Ook in het Nederlands elftal maakte hij furore met zijn snelheid en cruciale doelpunten tijdens eindtoernooien.

À propos de Publisher