Driessen voorspelt groot probleem voor Ajax als Farioli ingrijpt | OneFootball

Driessen voorspelt groot probleem voor Ajax als Farioli ingrijpt | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 Oktober 2024

Driessen voorspelt groot probleem voor Ajax als Farioli ingrijpt

Gambar artikel:Driessen voorspelt groot probleem voor Ajax als Farioli ingrijpt

Als het aan Valentijn Driessen ligt, behoudt Brian Brobbey voorlopig zijn basisplaats bij Ajax. De sterke spits is momenteel niet in goeden doen, terwijl Wout Weghorst het vanaf de bank wel laat zien. Mocht Francesco Farioli ervoor kiezen Brobbey geen vertrouwen meer te geven, gaat Driessen ervan uit dat de jonge spits daar niet van kan herstellen.

Brobbey is bij Ajax uitermate zwak aan het seizoen begonnen. Ondanks dat hij in alle competities al twaalf duels speelde en daarin behoorlijk wat flinke kansen kreeg, vond de aanvaller alleen het net in de thuiswedstrijd in de play-offronde van de Europa League tegen Jagiellonia. Zijn concurrent Weghorst kwam laat in de transferwindow binnen en weet met drie belangrijke treffers in zijn twee meest recente invalbeurten wel indruk te maken.


Video OneFootball


Driessen ziet dat de roep om Weghorst in de basis bij Ajax toeneemt. “Op een gegeven moment is het niet langer houdbaar en dan gaat ook Farioli overstag”, voorspelt de journalist. Overigens is Driessen niet van mening dat de Italiaanse trainer hiernaar moet luisteren. “Als je Brobbey nu laat vallen, valt hij niet meer op te rapen. Niet door Farioli.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

Lihat jejak penerbit