FC Twente - Fenerbahçe op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden? | OneFootball

FC Twente - Fenerbahçe op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden? | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·3 Oktober 2024

FC Twente - Fenerbahçe op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden?

Gambar artikel:FC Twente - Fenerbahçe op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden?

Kan FC Twente de stunt op Old Trafford tegen Manchester United (1-1) in de Europa League een goed vervolg geven? Donderdagavond ontvangt de ploeg van trainer Joseph Oosting het Fenerbahçe van trainer José Mourinho. De wedstrijd in De Grolsch Veste wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het duel? En hoe kun je FC Twente – Fenerbahçe kijken als je geen klant bent van Ziggo?

Hoe laat begint FC Twente – Fenerbahçe?

FC Twente en Fenerbahçe trappen het duel donderdagavond om 21.00 uur af in De Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Chris Kavanagh. Hij wordt in Enschede geassisteerd door landgenoten Lee Betts en James Mainwaring, terwijl Sam Barrott de vierde official is. De videoscheidsrechter is de Engelsman Stuart Atwell, hij wordt op zijn beurt geassisteerd door David Coote.


Video OneFootball


Op welke zender is FC Twente - Fenerbahçe te zien?

De wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahçe is live te zien op Ziggo Sport 2. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur. De telecomprovider heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten van de drie Europese toernooien. Alle duels in de Champions League, de Europa League en de Conference League zijn dus bij Ziggo te zien.

Hoe kijk je FC Twente - Fenerbahçe als je geen klant bent van Ziggo?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

Welke tegenstanders treft FC Twente na Fenerbahçe nog meer in de Europa League?

Lihat jejak penerbit