International van Feyenoord raakt geblesseerd en moet zich afmelden | OneFootball

International van Feyenoord raakt geblesseerd en moet zich afmelden | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·8 Oktober 2024

International van Feyenoord raakt geblesseerd en moet zich afmelden

Gambar artikel:International van Feyenoord raakt geblesseerd en moet zich afmelden

Feyenoord moet het mogelijk eventjes stellen zonder Ibrahim Osman. De Ghanees was opgeroepen voor interlands met zijn geboorteland, maar volgt nu in Rotterdam een aangepast programma.

Voor Ghana staan de komende dagen twee wedstrijden tegen Sudan (10 oktober thuis en 14 oktober uit) op het programma, waarmee kwalificatie voor de volgende Afrika Cup (2025/2026) dichterbij moet komen. Na twee wedstrijden staan The Black Stars nog maar op slechts één punt. Tegen Angola werd met 0-1 verloren, terwijl Niger een 1-1 gelijkspel afdwong.


Video OneFootball


Osman heeft dus in de voorbereiding op die wedstrijden een lichte blessure opgelopen, zo meldt Feyenoord op X. Met de Rotterdamse club gaat hij een aangepast programma volgen. De 19-jarige rechtsbuiten speelde dit seizoen vier Eredivisiewedstrijden voor Feyenoord, waaronder de laatste drie in de basis. Ook in de Champions League-wedstrijd tegen Girona (2-3 winst) speelde hij een dik uur mee. De Ghanees heeft nog geen doelpunten of assists kunnen noteren.

Osman speelde vorig seizoen voor Nordsjaelland in Denemarken, waar hij uitgroeide tot vaste waarde. Vervolgens nam Brighton & Hove Albion hem over, dat hem gelijk bij Feyenoord stalde op huurbasis. Tot de zomer van 2025 speelt Osman in Rotterdam.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

Lihat jejak penerbit