Jade Anna beleeft minicrisis in relatie met Kenneth Taylor | OneFootball

Jade Anna beleeft minicrisis in relatie met Kenneth Taylor | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·8 Oktober 2024

Jade Anna beleeft minicrisis in relatie met Kenneth Taylor

Gambar artikel:Jade Anna beleeft minicrisis in relatie met Kenneth Taylor

Het drukke voetbalschema van Kenneth Taylor zorgt voor een kleine crisis bij zijn vriendin Jade Anna van Vliet. De influencer vertelt in een video op TikTok hoe ze het leven als voetbalvrouw ervaart, nu ze een klein jaar samen is met de middenvelder van Ajax.

Jade Anna, die met een miljoen volgers op Instagram een van de populairste Nederlandse influencers is, vertelt dat ze zichzelf 'totaal niet' beschouwt als voetbalvrouw. "Ik heb natuurlijk m’n eigen werk en m’n eigen leven. Ik vind het megaleuk om bij de voetbalwedstrijden te zijn en natuurlijk voor m’n lieve mannetje te zorgen. Maar hoe vaak je dan de vraag krijgt hoe het is om een voetbalvrouw te zijn… Het is een begrip geworden, terwijl ik niet echt voor- of nadelen ervaren. Het is zijn baan, ik heb mijn baan en onze relatie staat er compleet buiten", legt ze uit.


Video OneFootball


Taylor naar Jong Oranje

Regelmatig plaatst de twintigjarige socialmediapersoonlijkheid foto's vanuit de Johan Cruijff ArenA, tijdens wedstrijden van haar vriend. Maar als Taylor naar het buitenland moet, of een interlandperiode heeft, moeten de twee elkaar missen. "Het is de afgelopen tijd superdruk. Hij heeft een wedstrijd gehad in het buitenland (tegen Slavia Praag in de Europa League, red.), dan trainen, een wedstrijd in Nederland, en vanochtend is hij weer vertrokken met Jong Oranje."

Het gemis van Taylor zorgt ervoor dat Jade Anna zich regelmatig verveelt. "Wij zijn allebei echt huismussen, vooral ’s avonds. Ik ben na 18.00 uur ’s avonds niet meer de deur uit. Dan wil ik lekker unwinden thuis. Maar dan pas merk je: wat doe ik als ik geen vriend heb om te irriteren? Als ik m’n telefoon zat ben, dan is het irriteer-je-vriend-tijd. Ik denk dat ik hem maar even ga bellen, om hem misschien op die manier te irriteren?"

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ bij de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

Lihat jejak penerbit