Met deze opstelling van 157 miljoen euro moet PSV aantreden tegen PSG | OneFootball

Met deze opstelling van 157 miljoen euro moet PSV aantreden tegen PSG | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·22 Oktober 2024

Met deze opstelling van 157 miljoen euro moet PSV aantreden tegen PSG

Gambar artikel:Met deze opstelling van 157 miljoen euro moet PSV aantreden tegen PSG
Gambar artikel:Met deze opstelling van 157 miljoen euro moet PSV aantreden tegen PSG

© IMAGO

PSV is met een gehavende selectie afgereisd naar Parijs voor het duel in de Champions League met Paris Saint-Germain. Peter Bosz staat met name achterin voor een puzzel, terwijl hij op het middenveld ook flink moet schuiven. Volgens het algoritme van FootballTransfers kan PSV ondanks de vele blessuregevallen alsnog een elftal van 156,9 miljoen euro op de been brengen.


Video OneFootball


De ziekenboeg bij PSV is overvol. Sergiño Dest, Hirving Lozano en Joey Veerman behoorden al tot de geblesseerde spelers van de Eindhovense club en na afgelopen weekend voegden ook Rick Karsdorp en Jerdy Schouten zich bij het rijtje. Een echte rechtsback ontbreekt hierdoor in de selectie van PSV, terwijl Bosz ook niet de beschikken heeft over directe vervanger voor Schouten.

Opstelling PSV op basis van Estimated Transfer Value

Onder de lat hoeft Bosz niet te puzzelen, daar Walter Benítez 'gewoon' beschikbaar is tegen PSG. De 31-jarige goalie is met een Estimated Transfer Value (ETV) van 4,9 miljoen euro de onbetwiste nummer één op het doel van de Eindhovenaren en blijft Joël Drommel en Niek Schiks, met beiden een ETV van 700.000 euro, ver voor in de pikorde.

In de achterhoede beginnen de wijzigingen voor PSV. Op rechtsback heeft Bosz de beschikking over Richard Ledezma en Mauro Júnior, die met een ETV van 1,8 miljoen euro de beste optie is. In het hart van de defensie moet, door het blessureleed van Schouten, Flamingo pas op de plaats maken. Hij kan worden vervangen door Adamo Nagalo, die een ETV van 5,8 miljoen euro vertegenwoordigd. Olivier Boscagli is met een marktwaarde van 9,8 miljoen euro de andere centrumverdediger, terwijl op basis van ETV Fredrik Oppegård (700.000 euro) Matteo Dams (600.000 euro) net voor blijft.

Op het middenveld wordt Flamingo, met een ETV van 15,3 miljoen euro, de vervanger van Schouten. De 21-jarige zomeraanwinst van PSV vormt samen met Malik Tillman en Guus Til de middelste linie in de opstelling van de Eindhovenaren tegen PSV. De Amerikaans international is met een ETV van 29,5 miljoen euro de meest waardevolle middenvelder van PSV en Til blijft op zijn beurt, met een marktwaarde van 12,7 miljoen euro, Ismael Saibari (ETV van 9,4 miljoen euro) voor.

Voorin blijft Luuk de Jong op basis van ETV de beste optie. De ervaren spits vertegenwoordigt een marktwaarde van 9,8 miljoen euro. Dat is 2,4 miljoen euro meer dan Ricardo Pepi. Johan Bakayoko blijft de onbetwiste nummer één als rechtsbuiten. Hij is met een ETV van 51,5 miljoen euro ook de meest waardevolle speler in de selectie van PSV. Op de linksbuitenpositie blijft Noa Lang met een marktwaarde van 15,1 miljoen euro de concurrentie voor. Couhaib Driouech blijft met een ETV van 3,4 miljoen euro ver achter.

Opstelling PSV op basis van ETV: Walter Benítez (4,9 miljoen euro); Mauro Júnior (1,8 miljoen euro), Adamo Nagalo (5,8 miljoen euro), Olivier Boscagli (9,8 miljoen euro), Fredrik Oppegård (700.000 euro); Ryan Flamingo (15,3 miljoen euro), Malik Tillman (29,5 miljoen euro), Guus Til (12,7 miljoen euro); Johan Bakayoko (51,5 miljoen euro), Luuk de Jong (9,8 miljoen euro), Noa Lang (15,1 miljoen euro)

Lihat jejak penerbit