Ochtendjournaal: Het gaat stapje voor stapje met Osman bij Feyenoord | OneFootball

Ochtendjournaal: Het gaat stapje voor stapje met Osman bij Feyenoord | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·21 Oktober 2024

Ochtendjournaal: Het gaat stapje voor stapje met Osman bij Feyenoord

Gambar artikel:Ochtendjournaal: Het gaat stapje voor stapje met Osman bij Feyenoord

Feyenoord speelde tegen Go Ahead Eagles zijn beste wedstrijd van dit seizoen. Daarover waren de ochtendkranten het maandag eens. De Rotterdammers wonnen met 1-5 dankzij goed uitgespeelde goals en meerdere spelers die zich van hun beste kant lieten zien.

De aanval die resulteerde in de 4-0 was de meest bijzondere, zag De Telegraaf. "Dávid Hancko zette deze centraal achterin op. Daarna werd de bal, na één of twee keer raken via Hugo Bueno, Quinten Timber, Antoni Milambo en Igor Paixão, diagonaal over het middenveld verplaatst naar rechtsbuiten Ibrahim Osman, om na een fijne overstap van Milambo voor de voeten van Ayase Ueda te belanden. De Japanse spits schoot de bal achter doelman Luca Plogmann. Een wonderschone aanval waarbij het apathische verweer van Go Ahead Eagles niet tegenwerkte."


Video OneFootball


"Met de beste wedstrijd van het seizoen in Deventer, drie zeges op rij inclusief de Champions League-winst bij Girona en een ongeslagen reeks van acht wedstrijden in de Eredivisie - vier gewonnen en vier gelijke spelen - krijgt Feyenoord langzamerhand weer kleur op de wangen", concludeerde de krant.

Beste wedstrijd van Osman

Het Algemeen Dagblad had vooral aandacht voor het optreden van Osman, die zelf ook zijn beste wedstrijd in dienst van Feyenoord speelde. "Met afstand", voegde de krant daaraan toe. "Na een kwartier besluit de huurling van Brighton & Hove Albion een prima individuele actie met een vlammend schot: 0-1. Even later leidt zijn succesvolle jaagwerk de 0-2 van Milambo in. En bij de schitterende 0-4 heeft ook Osman een mooi aandeel. Hij speelt Milambo aan, die de bal slim laat lopen, waarna Ueda met een bekeken schuiver scoort."

Tegen het einde van de wedstrijd werd wel zichtbaar hoeveel Osman gegeven had. "Het maakt zijn vervanging eerder deze maand uit tegen Girona wat plausibeler. Een deel van de aanhang begreep niet dat de snelle Ghanees in dat Champions League-duel naar de kant werd gehaald, juist omdat Feyenoord nogal wat ruimte kreeg achter de defensie van de Catalanen. Maar het gaat fysiek, technisch en tactisch stapje voor stapje met Osman bij de Rotterdamse club."

Lihat jejak penerbit