Brian Brobbey is woedend, gaat volledig uit zijn plaat en wordt direct keihard bestraft | OneFootball

Brian Brobbey is woedend, gaat volledig uit zijn plaat en wordt direct keihard bestraft | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 ottobre 2024

Brian Brobbey is woedend, gaat volledig uit zijn plaat en wordt direct keihard bestraft

Immagine dell'articolo:Brian Brobbey is woedend, gaat volledig uit zijn plaat en wordt direct keihard bestraft

Brian Brobbey heeft zich zondagmiddag in de eerste helft tegen Heracles Almelo ernstig gestoord aan scheidsrechter Edwin van de Graaf. De aanvalsleider van Ajax was het meerdere keren niet eens met de beslissingen van de leidsman, waarna de emoties hoog opliepen. Uiteindelijk werd Brobbey door de arbiter bestraft met een gele kaart.

De aanvaller van Ajax begon al uiterst gefrustreerd aan het duel met de Almeloërs, aangezien de spits al vroeg in de wedstrijd een niet te missen kans miste. Vervolgens kreeg de international van Oranje tijdens het uitvechten van duels met verdedigers van Heracles Almelo geen vrije trappen mee, waardoor de frustratie alleen maar verder opliep. Dit leidde uiteindelijk tot een woede-uitbarsting van de Ajacied.


OneFootball Video


In de 35e minuut van de wedstrijd vocht Brobbey een duel uit met Damon Mirani, die de spits van Ajax - volgens Brobbey - zou hebben vastgehouden. Brobbey viel op de grond en raakte de bal met zijn handen aan, waardoor Van de Graaf - die het vasthouden niets vond - een vrije trap aan Heracles Almelo gaf vanwege de handsbal van de spits. Dit viel zeer slecht bij Brobbey.

Bekijk hieronder een screenshot van het duel tussen Brobbey en de verdediger van Heracles Almelo, waar uiteindelijk de commotie uit ontstond.

Immagine dell'articolo:Brian Brobbey is woedend, gaat volledig uit zijn plaat en wordt direct keihard bestraft

© ESPN

Na het fluitsignaal van scheidsrechter Van de Graaf gooide Brobbey de bal weg, maakte hij een wegwerpgebaar naar de arbiter van dienst en liep hij woedend weg. Voor Van de Graaf was dit reden genoeg om de spits van Ajax te bestraffen met een gele kaart. Ook aanvoerder Jordan Henderson, die het opnam voor zijn teamgenoot, werd vanwege zijn protest op de bon geslingerd door Van de Graaf.

Visualizza l' imprint del creator