Eredivisie: Feyenoord op gelijke hoogte met AZ | OneFootball

Eredivisie: Feyenoord op gelijke hoogte met AZ | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·20 ottobre 2024

Eredivisie: Feyenoord op gelijke hoogte met AZ

Immagine dell'articolo:Eredivisie: Feyenoord op gelijke hoogte met AZ

Feyenoord heeft een goed resultaat geboekt in de Eredivisie en direct zijn de Rotterdammers meerdere plekken gestegen op de ranglijst. Dit Eredivisieweekend stond voor de neutrale toeschouwer in het teken van de wedstrijd tussen PSV en AZ. Voor de strijd om de tweede plaats is dat duel gunstig geëindigd voor het elftal van Brian Priske. Momenteel staat Feyenoord op de vierde plek achter PSV, FC Utrecht en Ajax.

De Rotterdammers wonnen zelf met 1-5 van Go Ahead Eagles, terwijl AZ met 1-2 ten onder ging tegen de koploper van de Eredivisie. Dit betekent dat Feyenoord nu op gelijke hoogte komt met de ploeg uit Alkmaar. Op zaterdag 2 november staat er een onderlinge ontmoeting op het programma in De Kuip. Oud-Feyenoorder Robin van Persie beleefde een pijnlijke avond met sc Heerenveen en verloor met 3-0, waardoor hij momenteel op de zestiende plek staat.


OneFootball Video


Zaterdag werd FC Twente al gepasseerd op de ranglijst, doordat de ploeg uit Enschede met 2-2 gelijkspeelde tegen RKC Waalwijk. Op zondag kwamen FC Utrecht en Ajax in actie, tevens concurrenten om de bovenste plekken in de Eredivisie. De ploeg van Ron Jans had veel moeite met FC Groningen, maar wist eindelijk wel met 0-1 te winnen. Ajax kwam tot twee keer toe op achterstand, maar de overwinning werd uiteindelijk toch over de streep getrokken. De Amsterdammers staan nu ook op zestien punten, maar wel met een wedstrijd minder gespeeld.

De Rotterdammers zullen nu het vizier gaan richten op de wedstrijd tegen SL Benfica. Terwijl veel supporters hun koffers al hebben gepakt om te genieten van de zomerse temperaturen in Lissabon, vertrekt het elftal van Priske dinsdag om zodoende ook in Rotterdam nog tactische voorbereidingen te kunnen treffen. Na het Europese avontuur volgt komend weekend een wedstrijd tegen FC Utrecht in de Galgenwaard.

Visualizza l' imprint del creator