Feyenoord reist met 22 spelers naar Lissabon | OneFootball

Feyenoord reist met 22 spelers naar Lissabon | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·22 ottobre 2024

Feyenoord reist met 22 spelers naar Lissabon

Immagine dell'articolo:Feyenoord reist met 22 spelers naar Lissabon

Feyenoord vertrekt vandaag (dinsdag) naar Lissabon. Het team van trainer Brian Priske reist af naar de Portugese hoofdstad voor het uitduel met SL Benfica in de UEFA Champions League; woensdag om 21:00 uur in Estádio da Luz.

Bart Nieuwkoop blijft achter in Rotterdam. De verdediger van Feyenoord is nog altijd niet hersteld van zijn blessure en werkt op trainingscomplex 1908 verder toe naar het moment van zijn rentree. Gjivai Zechiël raakte tijdens de interlandperiode geblesseerd aan zijn enkel en blijft eveneens achter in Nederland. Waarom Chris Nadje ontbreekt is vooralsnog onbekend.


OneFootball Video


Verder valt op dat Hugo Bueno er wel gewoon bij is. De linksback viel tegen Go Ahead Eagles uit met een blessure aan zijn hiel. De Spanjaard is wel nog altijd een vraagteken voor de uitwedstrijd tegen SL Benfica. De afsluitende training moet uitsluitsel geven.

Feyenoord moet het ook nog altijd stellen zonder de geblesseerde Santiago Gimenez, Quilindschy Hartman en Calvin Stengs. De eerste twee komen dit kalenderjaar niet meer in actie. Stengs wordt in november weer terugverwacht in de ploeg van trainer Brian Priske.

Ook Feyenoord Onder 19 vliegt mee vanaf Rotterdam Airport. Voor hen wacht in Lissabon de derde wedstrijd in de UEFA Youth League, woensdag om 12:00 uur tegen de leeftijdgenoten van Benfica.

De selectie van Feyenoord

Visualizza l' imprint del creator