Juventus-account maakt toptransfer wereldkundig, maar blijkt gehackt | OneFootball

Juventus-account maakt toptransfer wereldkundig, maar blijkt gehackt | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 ottobre 2024

Juventus-account maakt toptransfer wereldkundig, maar blijkt gehackt

Immagine dell'articolo:Juventus-account maakt toptransfer wereldkundig, maar blijkt gehackt

Het officiële Engelse account van Juventus op X heeft de komst van Real Madrid-middenvelder Arda Güler maandagmiddag bevestigd. Het Turkse toptalent komt echter niet naar Italië, aangezien het account van De Oude Dame is gehackt.

“Welkom bij Juventus, Arda Güler!”, verscheen maandagmiddag op het officiële Engelstalige account van Juventus op X. “De rijzende ster van het voetbal is nu onderdeel van de Juventus-familie! Klaar om geschiedenis te schrijven?”, leest het, met een foto van de middenvelder van Real Madrid erbij.


OneFootball Video


Toch zet de Turk niet de overstap naar de Italiaanse recordkampioen, aangezien het account is gehackt, zo weet Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert is er momenteel niks gaande tussen Güler en Juventus, dus hoeven fans van De Oude Dame zich geen illusies te maken.

Uiteindelijk werd duidelijk dat de hackers landgenoten zijn van Güler. Zo reageerde het account in het Turks op de post over de linkspoot dat het een grap was. Verder werd er ook in het Turks nieuws gedeeld over Fenerbahçe. Voordat de post over Güler online verscheen, kondigden de hackers ook een neppe cryptomunt speciaal voor Juventus-fans aan.

Visualizza l' imprint del creator