PSV mist nóg een speler in Parijs, fans wanhopen: 'Het begint nu aardig treurig te worden' | OneFootball

PSV mist nóg een speler in Parijs, fans wanhopen: 'Het begint nu aardig treurig te worden' | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 ottobre 2024

PSV mist nóg een speler in Parijs, fans wanhopen: 'Het begint nu aardig treurig te worden'

Immagine dell'articolo:PSV mist nóg een speler in Parijs, fans wanhopen: 'Het begint nu aardig treurig te worden'

Na Jerdy Schouten is ook Rick Karsdorp afgehaakt bij PSV voor de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De rechtsback heeft net als de middenvelder fysieke klachten overgehouden aan het competitieduel met AZ, zo meldt de Eindhovense club maandagochtend.

Zondagmiddag werd al duidelijk dat Schouten niet inzetbaar is in Parijs, nadat hij een liesblessure opliep in Alkmaar. Daar komt nu de absentie van Karsdorp bovenop. Ze zijn zeker niet de enige afwezigen bij PSV. Joey Veerman, Sergiño Dest, Hirving Lozano en Ivan Perisic zijn evenmin inzetbaar tegen PSG. Perisic sloot pas na de inschrijfdatum aan bij PSV en is dus niet speelgerechtigd in de competitiefase van de Champions League.


OneFootball Video


Karsdorp maakte tegen AZ zijn basisdebuut bij PSV. De vleugelverdediger had eerder al vier invalbeurten, maar mocht het in Alkmaar vanaf de aftrap laten zien. Dat had mede te maken met de afwezigheid van Matteo Dams, die geschorst was na zijn rode kaart tegen Sparta Rotterdam (2-1 zege). De linksbackpositie van Dams werd ingenomen door Mauro Júnior, die tegen Sparta nog op de rechterflank stond. Karsdorp speelde als rechtsback en stond negentig minuten op het veld.

Supporters van PSV zijn ontdaan door het nieuws over Karsdorp, zo blijkt uit reacties op X. "Even serieus, wanneer houdt het een keer op?", vraagt een fan van de Eredivisie-koploper zich af. Een andere supporter schrijft: "Dit begint aardig treurig te worden zo." Tegenover het slechte nieuws staat wel de terugkeer van Adamo Nagalo, die tegen AZ niet bij de spelersgroep zat.

Selectie PSV tegen Paris Saint-Germain:

Keepers: Walter Benitez, Joël Drommel, Niek Schiks.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

Visualizza l' imprint del creator