Read: "Ik heb daar heel veel aandacht aan besteed met de trainer" | OneFootball

Read: "Ik heb daar heel veel aandacht aan besteed met de trainer" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·27 ottobre 2024

Read: "Ik heb daar heel veel aandacht aan besteed met de trainer"

Immagine dell'articolo:Read: "Ik heb daar heel veel aandacht aan besteed met de trainer"

Bij Feyenoord kan met een tevreden gevoel worden teruggekeken op de wedstrijd tegen FC Utrecht. Julián Carranza wist zijn basisdebuut te belonen met een doelpunt en ook Givairo Read begon voor het eerst in de basis. De rechtsback kan de komende weken rekenen op meer speelminuten door een blessure bij Jordan Lotomba, maar zijn optreden in Utrecht geeft veel vertrouwen.

"Voor mijn gevoel ging het wel prima en dat zeggen de spelers en trainer ook", begint Read tegenover ESPN. De rechtsback zag zijn basisplaats stiekem wel aankomen. "Lotomba had last van zijn hamstring en Bart was nog niet helemaal fit, maar pas gister op de training kwam de trainer naar mij toe en vertelde hij het."


OneFootball Video


Of Read een onrustige nacht vol spanning achter de rug heeft? "Tuurlijk heb je spanning, want je wil gewoon hartstikke goed je best doen. Maar ik ben wel gewoon kalm en wilde mijn spel laten zien, daarom sta ik erin." De rechtsback heeft ook veel gehad aan zijn teamgenoten op het veld. Met name Dávid Hancko en In-Beom Hwang waren zichtbaar aan het coachen. "Zo zijn ze, want ze hebben me zeker geholpen."

Read is blij dat Feyenoord de nul heeft gehouden. "Tuurlijk ben ik daar trots op, want ik heb daar heel veel aandacht aan besteed met de trainer. Ik ben blij dat het zo heeft uitgepakt." De talentvolle verdediger hoopt dat hij ook de komende wedstrijden in de basis mag beginnen, om te beginnen met De Klassieker. "Ik ben benieuwd of ik ga spelen. Natuurlijk hoop ik dat. Iedereen kijkt ernaar uit. Als je voor de eerste keer in de basiself staat, doe je hartstikke je best. Er zijn natuurlijk nog veel verbeteringen nodig."

Visualizza l' imprint del creator