Speler misdraagt zich bij Heracles Almelo - Ajax: ‘Houd je bek, hoerenzoon! Houd je bek!’ | OneFootball

Speler misdraagt zich bij Heracles Almelo - Ajax: ‘Houd je bek, hoerenzoon! Houd je bek!’ | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 ottobre 2024

Speler misdraagt zich bij Heracles Almelo - Ajax: ‘Houd je bek, hoerenzoon! Houd je bek!’

Immagine dell'articolo:Speler misdraagt zich bij Heracles Almelo - Ajax: ‘Houd je bek, hoerenzoon! Houd je bek!’

Heracles Almelo kwam zondag in de slotfase van het thuisduel met Ajax met tien man te staan. Brian De Keersmaecker werd met tweemaal geel van het veld gestuurd en misdroeg zich vervolgens verbaal tegen de bank van Ajax.

De Keersmaecker ontving in de 85ste minuut van de wedstrijd zijn tweede gele kaart van de middag. De Belgische middenvelder van Heracles ging hard door op Wout Weghorst en werd ogenschijnlijk terecht van het veld gestuurd door scheidsrechter Edwin van de Graaf.


OneFootball Video


De Keersmaecker maakte veel misbaar en beklaagde zich lang bij de arbitrage, alvorens hij het veld verliet. Bij het binnenlopen van de catacombe was een scheldkanonnade van De Keersmaecker goed hoorbaar bij ESPN. De Belg schreeuwde in het Frans “ferme ta gueule, fils de put! Ferme ta gueule!", hetgeen zich laat vertalen door “Houd je bek, hoerenzoon! Houd je bek!”.

Onduidelijk was tegen wie De Keersmaecker zo tekeerging, maar volgens ESPN-commentator Leo Oldenburger was zijn woede gericht tegen de Ajax-bank. “De boosheid daar, vanwege de reacties van de Ajax-bank”, aldus Oldenburger

Visualizza l' imprint del creator