Jamie Carragher loopt plotseling op de camera af en heeft boodschap voor Arne Slot | OneFootball

Jamie Carragher loopt plotseling op de camera af en heeft boodschap voor Arne Slot | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 de outubro de 2024

Jamie Carragher loopt plotseling op de camera af en heeft boodschap voor Arne Slot

Imagem do artigo:Jamie Carragher loopt plotseling op de camera af en heeft boodschap voor Arne Slot

Jamie Carragher is dolgelukkig met de start van Liverpool in de Champions League. De ploeg van trainer Arne Slot is het miljardenbal goed begonnen en wist alle drie de wedstrijden in de nieuwe opzet van het toernooi te winnen. Tijdens de Champions League-uitzending van CBS Sports Golazo liep Carragher, oud-speler van Liverpool, plotseling op de camera af en had hij een boodschap voor The Reds en Slot.

Nadat alle wedstrijden woensdagavond waren gespeeld werd de ranglijst van de Champions Leaguge besproken in Table Time. Op verzoek van voormalig Manchester City-speler Micah Richards werd er Caribische muziek ingestart, waarop Carragher en Richards de heupen losgooiden en de Carribean step deden.


Vídeos OneFootball


Na het bespreken van de stand van zaken loopt Carragher al dansend op de camera af met een boodschap voor zowel Liverpool als Arne Slot. “Liverpool en Arne Slot, ik wil jullie bedanken voor de start van het seizoen in de Champions League. Dus ik wil jullie een dikke kus geven”, aldus Carragher, die vervolgens de camera kust.

Saiba mais sobre o veículo