Kenneth Perez vol lof over miljoenenaanwinst Feyenoord: 'Wat wil je nog meer?' | OneFootball

Kenneth Perez vol lof over miljoenenaanwinst Feyenoord: 'Wat wil je nog meer?' | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·22 de outubro de 2024

Kenneth Perez vol lof over miljoenenaanwinst Feyenoord: 'Wat wil je nog meer?'

Imagem do artigo:Kenneth Perez vol lof over miljoenenaanwinst Feyenoord: 'Wat wil je nog meer?'
Imagem do artigo:Kenneth Perez vol lof over miljoenenaanwinst Feyenoord: 'Wat wil je nog meer?'

© ESPN

Feyenoord imponeerde afgelopen weekend in competitieverband op bezoek bij Go Ahead Eagles (1-5 winst). Kenneth Perez was zeer te spreken over één speler van de Rotterdamse club en is van mening dat deze de meeste lof verdient. Daarnaast was de Deense oud-voetballer ook complimenteus richting de scouting van Feyenoord.


Vídeos OneFootball


De overwinning van Feyenoord was in positieve zin onderwerp van gesprek bij Voetbalpraat op ESPN. "Dit was echt heel goed", gaf Perez te kennen maandagavond, waarbij hij bijval kreeg van Freek Jansen. "Ik heb echt genoten van Feyenoord", benoemde de journalist van Voetbal International. "Er zat zoveel voetbal in, zoveel dynamiek. Er zaten geweldige doelpunten tussen. En het middenveld dat in een keer zo valt."

De belangrijkste reden waarom het beter draait bij Feyenoord is volgens Perez de aanwezigheid van In-beom Hwang. De 28-jarige middenvelder werd afgelopen zomer voor zeven miljoen euro overgenomen van Rode Ster Belgrado. "Heel goed gescout van Feyenoord", sprak Perez zijn complimenten uit. "Hij is goed én hij maakt anderen beter. Nou, wat wil je nog meer?"

Heel goed gescout van Feyenoord. Hij is goed én hij maakt anderen beter. Nou, wat wil je nog meer?

- Kenneth Perez over In-beom Hwang

Perez is daarnaast van mening dat Quinten Timber in zijn ontwikkeling ook gebaat is bij de aanwezigheid van Hwang. "Dit is een volwassen speler, die ook Timber denk ik naar een hoger niveau gaat brengen", aldus Perez. "Timber heeft de laatste interlands ook heel veel geleerd. Zo van: Tegen Go Ahead Eagles speel ik de pannen van het dak, maar wat ik daar heb meegemaakt (tegen Duitsland, red.), daar moet ik eigenlijk naartoe. Misschien wordt hij daar ooit heel goed in, qua handelingssnelheid."

Hwang werd vlak voor het sluiten van de transfermarkt aangetrokken door Feyenoord, waar hij in het Champions League-duel met Bayer Leverkusen (0-4 verlies) direct zijn basisdebuut maakte. Hierna miste de Zuid-Koreaans international geen minuut in het shirt van de Rotterdammers. De teller staat momenteel op zes wedstrijden voor Hwang en hier kwam hij één keer tot scoren en gaf hij één assist. De controleur kon de afgelopen weken al rekenen op veel lof.

Saiba mais sobre o veículo