Priske: "We willen ons meten met de beste ploegen van Europa" | OneFootball

Priske: "We willen ons meten met de beste ploegen van Europa" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·22 de outubro de 2024

Priske: "We willen ons meten met de beste ploegen van Europa"

Imagem do artigo:Priske: "We willen ons meten met de beste ploegen van Europa"

Brian Priske schoof dinsdagavond aan tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel tegen SL Benfica in de UEFA Champions League. De Deense oefenmeester blikt vooruit op de derde wedstrijd in de Champions League. Hij weet dat hem in Lissabon een moeilijke wedstrijd staat te wachten.

"Ik denk dat we in een goede periode zitten met een juiste flow. De laatste wedstrijden zijn ook beter. Met name in het tactische aspect van ons aanvalsspel", begint Priske tegenover de Nederlandse en Portugese pers. "We zien de relaties binnen de spelersgroep ook groeien en ik ben daar positief over, maar we weten wel dat we nog steeds moeten verbeteren. Dat zal om verdedigende- en aanvallende aspecten gaan. Het is in ieder geval op dit moment een stuk positiever."


Vídeos OneFootball


Feyenoord verloor in de oefencampagne voorafgaand aan dit seizoen met ruime cijfers van de opponent van morgen. Priske ziet wel enige veranderingen ten opzichte van de wedstrijd in de voorbereiding. "Het zijn andere teams dan toen. Iedereen zal morgen andere opstellingen zien dan die in de voorbereiding. Het grote verschil met drie maanden geleden is dat wij op dat moment nog een lange weg te gaan hadden. Spelers kwamen bij ons toen terug van internationale verplichtingen en andere nog van een blessure", stelt de trainer. "Je ziet nu dat we in de laatste vier, vijf wedstrijden aan het verbeteren zijn."

Belang

Priske komt ook terug op een eerdere uitspraak dat hij de Eredivisie het belangrijkste vindt voor Feyenoord. "Maar op het moment dat je Champions League speelt, wil je jezelf meten met de tegenstanders. Dat zijn ook de ambities van de club. We willen ons kunnen meten met de beste ploegen van Europa. We hopen dat we ons uiteindelijk kunnen kwalificeren voor de volgende ronde."

"We hebben veel respect voor Benfica. Het is een team met veel kwaliteit en de nieuwe coach doet het goed sinds hij er is. Ze hebben zes wedstrijden op een rij gewonnen en spelen goed voetbal. Ze speelden Atlético Madrid hier in de vorige speelronde helemaal zoek", zegt Priske over de tegenstander van morgenavond. "We weten dat het moeilijk gaat morgen maar we zullen strijden voor een resultaat."

Saiba mais sobre o veículo