Priske ziet verbetering: "Dit zal helpen in de mentaliteit en het vertrouwen" | OneFootball

Priske ziet verbetering: "Dit zal helpen in de mentaliteit en het vertrouwen" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·02 de outubro de 2024

Priske ziet verbetering: "Dit zal helpen in de mentaliteit en het vertrouwen"

Imagem do artigo:Priske ziet verbetering: "Dit zal helpen in de mentaliteit en het vertrouwen"

Feyenoord keert met een goed gevoel weer terug richting Nederland na de Champions League-zege op Girona FC. In een wedstrijd waar alles in zat, viel er veel te bespreken met de hoofdtrainer, Brian Priske. De Deen werd in gesprek met Ziggo Sport gevraagd waar hij wilde beginnen en wat hij het belangrijkst vond.

"Ik denk dat de drie punten altijd het meest belangrijk zijn", begint Priske aan het interview. "Het is natuurlijk ook de eerste uitoverwinning van Feyenoord in de Champions League na tweeëntwintig jaar. Dat zijn belangrijke dingen van deze avond. Aan het einde van de dag komen we voor drie punten en die hebben we gepakt."


Vídeos OneFootball


Het was een intense wedstrijd met strafschoppen, eigen doelpunten, meerdere gele kaarten en een afgekeurd doelpunt. "Het is voetbal. Je speelt een uitwedstrijd in de Champions League tegen een moeilijke tegenstander en niet alles liep zoals we hadden gehoopt, maar we hebben de drie punten en de jongens hebben mentaliteit laten zien. Dat zijn aspecten die je nodig hebt als je tegen een goede ploeg speelt. Girona is een ploeg met een goede structuur, een goede coach en ze spelen goed voetbal. Zij gaan het veel teams erg lastig maken."

Priske baalt er wel van dat zijn ploeg in de tweede helft de wedstrijd niet onder controle kreeg. "Je staat 1-2 voor in een uitwedstrijd en de tegenstander krijgt een strafschop. Je verliest dan in de wedstrijd misschien een beetje zelfvertrouwen. We hebben in andere wedstrijden dit seizoen goede fases gehad waarin we de wedstrijd dan niet over de streep konden trekken om meerdere redenen. Het resultaat van vandaag verandert voor mij uiteindelijk niks. Er zijn nog steeds veel dingen die we beter moeten doen, maar het is uiteraard een stap in de goede richting. Dit zal helpen in de mentaliteit en het vertrouwen van de spelers."

Saiba mais sobre o veículo