Van der Vaart en Van Basten zien Feyenoorder ongelukkig invallen: 'Lijkt wel een houten klaas' | OneFootball

Van der Vaart en Van Basten zien Feyenoorder ongelukkig invallen: 'Lijkt wel een houten klaas' | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·03 de outubro de 2024

Van der Vaart en Van Basten zien Feyenoorder ongelukkig invallen: 'Lijkt wel een houten klaas'

Imagem do artigo:Van der Vaart en Van Basten zien Feyenoorder ongelukkig invallen: 'Lijkt wel een houten klaas'
Imagem do artigo:Van der Vaart en Van Basten zien Feyenoorder ongelukkig invallen: 'Lijkt wel een houten klaas'

© Ziggo Sport

Feyenoord heeft woensdagavond met de hakken over de sloot gewonnen op bezoek bij Girona (2-3) in de Champions League. De Rotterdammers maakten een prima indruk, al kon niet iedereen zijn stempel drukken op het spel. Marco van Basten en Rafael van der Vaart waren na afloop bij Ziggo Sport niet te spreken over de invalbeurt van Ramiz Zerrouki in de tweede helft.


Vídeos OneFootball


Tijdens de nabeschouwing wil Van der Vaart eerst complimenten uitdelen aan Feyenoord. "Fijn om te zien hoe ze weer echt knokten. Die regen hoorde er ook een beetje bij. Je zag echt iedereen de beuk erin, Timber had nog een hele belangrijke onderschepping op het laatst, Hancko die zich ervoor gooit, Beelen heeft zich goed hersteld met echt een hele goede tweede helft. En ze hebben zonder spits gespeeld."

Van Basten wil vervolgens de aandacht op een specifieke Feyenoorder vestigen. "En we waren ook zeer tevreden over Zerrouki." Van der Vaart is het eens met de cynische opmerking van zijn tafelgenoot. "Ooh, Zerrouki. Bij FC Twente toch best wel een middenvelder die er goed uit zag. Dat lijkt nou wel een houten klaas." Ook fans van Feyenoord waren totaal niet blij toen de Algerijn het veld betrad, lieten zij op X weten. Daarbij moest ook trainer Brian Priske het ontgelden.

Hélène Hendriks wil ook de keeper van Feyenoord nog even bespreken. "Hij maakte wel een fout, maar herstelde zich ook goed." De Duitse goalie veroorzaakte een penalty, maar stopte die iets later ook en herstelde zo zijn fout. "Ja, fantastische redding", vindt Van Basten. "Dichtbij de paal, die pakt hij echt geweldig." Voor Wellenreuther was dit een duidelijke opsteker. De doelman stond de laatste weken flink onder druk bij Feyenoord en moest vrezen voor zijn plek onder de lat. Met zijn optreden tegen Girona heeft de 28-jarige keeper de discussie voorlopig even gewonnen.

Saiba mais sobre o veículo