Davy Klaassen openbaart cruciaal detail van transfer naar Ajax | OneFootball

Davy Klaassen openbaart cruciaal detail van transfer naar Ajax | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26. Oktober 2024

Davy Klaassen openbaart cruciaal detail van transfer naar Ajax

Artikelbild:Davy Klaassen openbaart cruciaal detail van transfer naar Ajax

Davy Klaassen heeft tegenover Het Parool toegegeven dat hij van geluk mag spreken dat hij nu speler van Ajax is. Het afketsen van de deal tussen Kamaldeen Sulemana en de Amsterdammers was cruciaal voor zijn terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA.

Klaassen tekende pas ná het sluiten van de markt een contract bij Ajax. De middenvelder keerde zodoende voor de tweede keer terug bij de Amsterdammers, al was daar nog wel het een en ander voor nodig. Sulemana blijkt achteraf een cruciale rol te hebben gespeeld.


OneFootball Videos


Door het plotselinge en onverwachte vertrek van Steven Bergwijn naar Al-Ittihad schakelde Ajax door naar Sulemana van Southampton, maar door niet afgrond papierwerk ging een transfer niet door. De Amsterdammers bleven daardoor met lege handen.

Ná het sluiten van de markt versterkte Ajax zich echter toch nog met Klaassen, die transfervrij overkwam van Internazionale. De afgeketste transfer van Sulemana had veel invloed. “Klopt. Als dat niet zou zijn gebeurd, was ik nu waarschijnlijk geen speler van Ajax geweest”, geeft Klaassen toe.

Impressum des Publishers ansehen