Erik ten Hag zet PSV’er op verlanglijstje voor komende transferperiode | OneFootball

Erik ten Hag zet PSV’er op verlanglijstje voor komende transferperiode | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·25. Oktober 2024

Erik ten Hag zet PSV’er op verlanglijstje voor komende transferperiode

Artikelbild:Erik ten Hag zet PSV’er op verlanglijstje voor komende transferperiode
Artikelbild:Erik ten Hag zet PSV’er op verlanglijstje voor komende transferperiode
Artikelbild:Erik ten Hag zet PSV’er op verlanglijstje voor komende transferperiode

© IMAGO

Erik ten Hag wil de selectie van Manchester United komende transferperiode opnieuw versterken met een middenvelder. De Engelse topclub haalde afgelopen zomer nog Manuel Ugarte van Paris Saint-Germain in huis, maar wil desondanks een nieuwe middenvelder aan de selectie toevoegen. In de zoektocht naar een nieuwe spelverdeler heeft Ten Hag de naam van Joey Veerman van PSV genoteerd.


OneFootball Videos


Door het aflopend contract van Christian Eriksen en de onzekerheid over de toekomst van Casemiro bij Manchester United, is de club al op zoek naar een nieuwe middenvelder. De Braziliaan beschikt in principe nog over een contract tot medio 2026 (optie voor nog een jaar) op Old Trafford, maar de geluiden over een vertrek komende zomer klinken steeds harder in Engeland. Onder meer een transfer naar Saoedi-Arabië zou naar verluidt tot de mogelijkheden behoren.

Dus is Manchester United aan het rondkijken naar een nieuwe middenvelder. Namen als Morten Frendrup, Morten Hjulmand, Sverre Nypan, Richard Rios en Chris Rigg circuleren als potentiële aanwinsten, wat aangeeft dat de club duidelijk het middenveld wil verjongen op de korte termijn.

Frendrup, de 23-jarige Deense middenvelder die indruk maakt in de Serie A met Genoa, wordt gezien als een veelzijdige optie. Zijn prestaties hebben niet alleen de aandacht van Manchester United getrokken, maar ook van andere clubs. Een vergelijkbare situatie geldt voor Hjulmand, die op 25-jarige leeftijd een sleutelrol vervult bij Sporting Portugal. Nypan en Rigg worden gezien als talenten voor de toekomst, die niet direct aanspraak zullen maken op een basisplaats. De zeventienjarige middenvelders van respectievelijk Rosenborg en Sunderland staan overigens in de belangstelling van verschillende Europese topclubs.

Veerman wordt volgens de Engelse media beschouwd als alternatief voor dit viertal. De middenvelder van PSV kampt al enige tijd met een liesblessure en heeft dit seizoen nog weinig indruk weten te maken. Desondanks staat de Oranje-international nog altijd op de radar van verschillende Premier League-clubs. Eerder werd duidelijk dat ook Liverpool de naam van Veerman genoteerd heeft voor komende transferperiode.

Impressum des Publishers ansehen