Oproep: Ben-Side Loyals zoekt versterkingen | OneFootball

Oproep: Ben-Side Loyals zoekt versterkingen | OneFootball

Icon: AZFanpage

AZFanpage

·28. Oktober 2024

Oproep: Ben-Side Loyals zoekt versterkingen

Artikelbild:Oproep: Ben-Side Loyals zoekt versterkingen

De Ben-Side Loyals zoeken extra handen om de clubcultuur te versterken. Nu de groep groeit en enkele trouwe krachten hun positie hebben vrijgemaakt, wil de vereniging het team uitbreiden. Met een duidelijk doel voor ogen — het verder opbouwen van een vastberaden harde kern op de tribune — worden supporters opgeroepen om zich aan te sluiten en actief bij te dragen.

Ben jij een die-hard AZ’er en wil je iets terugdoen voor de club en je mede-supporters? Dan is dit je kans om betrokken te raken bij de Ben-Side Loyals! De groep heeft specifieke rollen openstaan waarvoor ze enthousiastelingen zoeken:


OneFootball Videos


Vacature: Bestuurslid Loyals

Als bestuurslid speel je een sleutelrol binnen de Ben-Side Loyals. Niet alleen ben je aanwezig in de staanvakken, maar ook neem je plaats aan tafel bij AZ. Je fungeert als aanspreekpunt voor de supporters en draagt hun wensen en ideeën uit naar de club. Een unieke kans voor iemand met een heldere visie op de toekomst van de Ben-Side.

Interesse? Stuur jouw motivatie naar info@ben-side.nl en vertel waarom jij de perfecte toevoeging zou zijn aan het bestuur.

Vacature: Grafisch ontwerper

Voor de creatievelingen onder de AZ-fans is er een rol als grafisch ontwerper beschikbaar. Hierin ontwerp je sfeeracties en merchandise, zichtbaar voor de hele tribune en een essentieel onderdeel van de supportersbeleving.

Heb jij grafische skills en wil je jouw werk terugzien op de tribune? Stuur je portfolio en motivatie naar info@ben-side.nl.

Vacature: Contentmaker

Voor het versterken van de online aanwezigheid zoeken de Loyals een content creator. Deze rol omvat het beheren van de social media-kanalen en het delen van sfeerbeelden van wedstrijden en acties. Ook het up-to-date houden van de website behoort tot de taken, waardoor jij een directe rol hebt in het aantrekken van nieuwe leden en het vastleggen van de mooiste AZ-momenten.

Geïnteresseerd? Mail naar info@ben-side.nl en ontdek hoe jij de Ben-Side online kunt laten schitteren!

Draag je steentje bij aan een sfeervoller stadion…

De Loyals streven naar een hechte, trouwe supporterskern die zowel op als naast de tribune bijdraagt aan de clubbeleving. Dus ben jij een trotse AZ-supporter met een actieve houding? Grijp deze kans om een bijdrage te leveren aan de toekomst van de Ben-Side en een sfeervoller stadion!

Impressum des Publishers ansehen