"Het voortborduren op een goed resultaat is natuurlijk ontzettend prettig" | OneFootball

"Het voortborduren op een goed resultaat is natuurlijk ontzettend prettig" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23 de octubre de 2024

"Het voortborduren op een goed resultaat is natuurlijk ontzettend prettig"

Imagen del artículo:"Het voortborduren op een goed resultaat is natuurlijk ontzettend prettig"

De spanning in Lissabon is goed voelbaar voordat Feyenoord het opneemt tegen SL Benfica. Aan de Rotterdamse zijde heerst het besef dat er een lastige klus staat te wachten, maar tegelijkertijd heeft het elftal van Brian Priske ook vertrouwen gekregen na die goede overwinningen.

In-Beom Hwang geeft voor de wedstrijd nog een interview en krijgt als eerste de vraag hoe Feyenoord is ontwikkeld sinds de eerste wedstrijd die hij speelde tegen Bayer Leverkusen. "Ik weet het eerlijk gezegd niet precies, want ik probeer gewoon het team te helpen. Maar ik denk dat iedereen wel kan zien dat toen ik mijn eerste wedstrijd speelde, tegen één van de beste teams in Europa, dat we sindsdien veel beter zijn gaan spelen. Niet zozeer als individu maar ook echt als team."


OneFootball Videos


De Zuid-Koreaan hoopt op een mooie wedstrijd vanavond. "Vandaag gaan we de mensen, en in het bijzonder onze fans, laten zien dat we klaar zijn om te spelen tegen dit sterke team. We willen concurreren met Benfica. Op Champions League-niveau kan je geen fouten maken, omdat de tegenstanders daarvan profiteren. We moeten dus als een team spelen en het voordeel zien te pakken als zij fouten maken."

Voorbeschouwing

In de studio van Ziggo blikken Youri Mulder en Royston Drenthe ook vooruit op het duel dat om 21:00 uur begint. "Het valt in één keer wel iets meer in elkaar. Trauner komt erbij en geeft veel meer vastigheid. Voorin past het ook gewoon beter bij elkaar. Als je Ueda ziet, speelde hij tegen Girona niet zijn beste wedstrijd, maar hij werkt hard. Het lijkt erop dat het meer een team is geworden", vertelt Mulder.

Ook Pierre van Hooijdonk ziet dat Feyenoord stappen heeft gemaakt. "Het voortborduren op een goed resultaat is natuurlijk ontzettend prettig. Als je denkt dat je in een goede flow zit, kan je daar aan vasthouden. Op het moment dat je als trainer voelt dat het goed valt, dan hou je daar gewoon aan vast. Dat heeft Priske gedaan en dat is heel logisch."

Ver detalles de la publicación