Timber: "Dat zegt genoeg over de mentaliteit van deze groep" | OneFootball

Timber: "Dat zegt genoeg over de mentaliteit van deze groep" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23 de octubre de 2024

Timber: "Dat zegt genoeg over de mentaliteit van deze groep"

Imagen del artículo:Timber: "Dat zegt genoeg over de mentaliteit van deze groep"

Feyenoord won vanavond met 1-3 in de Champions League van SL Benfica. De Rotterdammers speelden een uitstekende eerste helft en moest in de tweede helft in de overlevingsfase. Feyenoord staat door deze overwinning op zes punten in de Champions League na drie wedstrijden. Aanvoerder Quinten Timber speelt opnieuw een sterke wedstrijd. Hij stond vlak na de wedstrijd voor de camera bij Ziggo Sport.

Timber wordt meteen gevraagd hoe ze dit vanavond voor elkaar hebben gekregen. "Hoe? Met goed voetbal...", zegt vervolgens een schreeuwende aanvoerder die naar Antoni Milambo roept om er bij te komen staan. "Hier is de Man of the Match met twee goals. Onze sterspeler. Hij werkt er hard voor." Milambo reageert zelf heel snel: "Het voelt fantastisch."


OneFootball Videos


Het interview gaat verder met Timber zelf, die duidelijk heel blij is. "Ik zeg het in elk interview. Het heeft tijd nodig, je moet hard trainen en hard werken. Je moet je niet laten beïnvloeden door de critici. Tegen Leverkusen konden we niet voetballen en hadden we niks te zoeken in de Champions League. Nu hebben we zes punten uit drie wedstrijden. Dat zegt genoeg over de mentaliteit van deze groep. Nu is het aan ons om te verbeteren. Dit weekend staat er weer een belangrijke wedstrijd."

Een trotse aanvoerder, zo noemt Timber zichzelf. "Antoni werkt super hard, maar credits naar heel het team hoe we hebben verdedigd en opgebouwd. We hebben het gedaan met goed voetbal en vechten als leeuwen."

Ver detalles de la publicación