Milambo blinkt wederom uit: "Het voelde heel mooi" | OneFootball

Milambo blinkt wederom uit: "Het voelde heel mooi" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23 de octubre de 2024

Milambo blinkt wederom uit: "Het voelde heel mooi"

Imagen del artículo:Milambo blinkt wederom uit: "Het voelde heel mooi"

Antoni Milambo heeft inmiddels al drie doelpunten gescoord na drie wedstrijden in de Champions League. Woensdagavond liet hij wederom zien dat er een grote toekomst voor hem is weggelegd. Met twee doelpunten en een aantal mooie acties is de middenvelder door de UEFA uitgeroepen tot Man of the Match.

"Vol met emoties", zo verschijnt Milambo met een glimlach van oor tot oor voor de camera van Ziggo Sport. "Ik denk dat we de eerste helft heel goed begonnen en de tweede helft een beetje gingen inzakken. Ik denk dat we het goed hebben afgesloten met een late goal. Het is leuk dat ik in de Champions League mag scoren."


OneFootball Videos


Voorafgaand aan zijn eerste doelpunt liet Milambo aan wereldkampioen Otamendi merken wat een panna is. "Het voelde heel mooi. Ik had eigenlijk het gevoel dat de bal geblokt zou worden, maar hij kwam wel gelukkig en goed mee." Ook zijn tweede doelpunt was sterke individuele klasse. "Soms bespreken we wel hoe we standaardsituaties nemen, maar nu zei ik tegen Igor dat hij hem op de zestien moest leggen. Toen schoot ik hem binnen."

Hoe Milambo de laatste weken bij Feyenoord beleeft? "Het is een droom die uitkomt. Ik voel geen druk, maar zo ben ik ook. Ik denk dat ik steeds belangrijker wordt voor dit team en steeds meer betrokken ben in het spel." Iemand die de middenvelder zeker helpt bij zijn prestaties is In-Beom Hwang. "Hij is heel belangrijk en zet niet alleen mij maar echt iedereen aan voor en tijdens de wedstrijden. Hij is heel comfortabel aan de bal en weet altijd een medespeler te vinden."

Ver detalles de la publicación