Brian Priske lyrisch: 'Dit was zijn beste wedstrijd voor Feyenoord' | OneFootball

Brian Priske lyrisch: 'Dit was zijn beste wedstrijd voor Feyenoord' | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 ottobre 2024

Brian Priske lyrisch: 'Dit was zijn beste wedstrijd voor Feyenoord'

Immagine dell'articolo:Brian Priske lyrisch: 'Dit was zijn beste wedstrijd voor Feyenoord'
Immagine dell'articolo:Brian Priske lyrisch: 'Dit was zijn beste wedstrijd voor Feyenoord'

© Videostill ESPN

Brian Priske was na de overwinning van Feyenoord op Go Ahead Eagles (1-5) zeer te spreken over het spel van Ibrahim Osman. De aanvaller kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Brighton & Hove Albion, nadat Feyenoord de komst van Facundo Buonanotte was misgelopen. Zaterdag noteerde hij tegen Go Ahead een goal en twee assists.


OneFootball Video


Priske gaf aan te hopen dat de negentienjarige Ghanees nu echt los is. “Ibrahim kende ik al een beetje uit mijn tijd in Denemarken", doelde hij op Osmans tijd in dienst van FC Nordsjaelland. "Vandaag was zijn beste wedstrijd voor Feyenoord, waarin hij zijn kwaliteiten en snelheid liet zien, hij maakte ook nog eens een heel mooie goal.”

Sowieso was de oefenmeester positief over de wedstrijd van zijn ploeg, die volgens hem 'perfectie benaderde'. "Het tegendoelpunt op het eind is jammer, maar dat neemt niks weg van het gevoel wat we hieraan overhouden. Aanvallend was het heel goed vandaag wat we lieten zien. Het was echt dichtbij perfectie. Ik hou van voetbal en dit is waarvoor we trainen elke week. Gewoon om de kwaliteit te zien van deze jongens."

Osman erkende na de wedstrijd zelf ook dat dit zijn beste wedstrijd voor Feyenoord tot nu toe was. De buitenspeler kende een lastig begin, maar heeft zich inmiddels goed aangepast. "Ik was niet altijd even fit. Het ging op en neer, maar met de hulp van mijn teamgenoten en staf, heb ik mezelf verbeterd. Er is nog wel meer te verbeteren. Ik moet betere keuzes maken en ik begin mijn teamgenoten steeds beter te begrijpen."

De komende weken wacht Feyenoord een vol, en op het oog zwaar, programma, met wedstrijden tegen onder meer Benfica, FC Utrecht en Ajax. Osman kan daar wel van genieten. “Het zijn geweldige wedstrijden. Er komen mooie in de Champions League en ook naar de thuiswedstrijd tegen Ajax kijk ik uit." Met de volle speelkalender heeft de aanvaller geen problemen. "Vandaag was volgens mij voor het eerst in vijf maanden dat ik negentig minuten heb gespeeld, dus mijn fitheid wordt steeds beter."

Visualizza l' imprint del creator