Go Ahead Eagles-trainer Simonis: "Bij vlagen waren ze echt geweldig" | OneFootball

Go Ahead Eagles-trainer Simonis: "Bij vlagen waren ze echt geweldig" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·20 ottobre 2024

Go Ahead Eagles-trainer Simonis: "Bij vlagen waren ze echt geweldig"

Immagine dell'articolo:Go Ahead Eagles-trainer Simonis: "Bij vlagen waren ze echt geweldig"

Dat Feyenoord zaterdagavond zo eenvoudig won van Go Ahead Eagles komt voornamelijk doordat het elftal van Brian Priske zelf erg goed speelde. De thuisploeg probeerde het in de openingsfase wel, maar al snel kregen ze te maken met de snelheid van Ibrahim Osman die het eerste doelpunt kon scoren. Trainer Paul Simonis is vooral onder de indruk van de Rotterdammers.

"Dat Feyenoord zo goed was, had ik zeker niet verwacht", vertelt de trainer van Go Ahead Eagles tegenover ESPN. "Ik heb ze nog niet zo goed gezien dit seizoen. Bij vlagen waren ze echt geweldig. Na die 0-1 vond ik ons ook wel ver terugvallen tot de rust, maar echt complimenten voor Feyenoord. Ik heb het net ook tegen de coach gezegd, want hij heeft veel shit over zich heen gekregen de afgelopen maanden. Als ik zijn ploeg vandaag zie spelen, verdienen ze een groot compliment."


OneFootball Video


Vlak voor rust deelde Quinten Timber de genadeklap uit door de 0-3 te maken. Wat Simonis dan tegen zijn spelers zegt? "We hebben in de rust gezegd te kijken of we voor die 1-3 kunnen gaan, want Feyenoord heeft in het verleden ook laten zien dat ze bijvoorbeeld maar één helft goed spelen tegen NEC en bij Groningen ook. Alleen dan scoren ze een prachtige 0-4 en dan weet je dat het klaar is."

De trainer van Go Ahead Eagles is ondanks de nederlaag wel blij met zijn elftal en het publiek uit Deventer. "Ik vind het wel knap van mijn ploeg dat ze blijven vechten en blijven gaan. Het publiek blijft erachter staan en dan komt er gelukkig ook nog een eretreffer. Alle credits naar Feyenoord vandaag, want ze waren echt heel goed."

Visualizza l' imprint del creator