Arne Slot bedolven onder de complimenten: ‘Hij vertelt het allemaal ontzettend goed’ | OneFootball

Arne Slot bedolven onder de complimenten: ‘Hij vertelt het allemaal ontzettend goed’ | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·28 de outubro de 2024

Arne Slot bedolven onder de complimenten: ‘Hij vertelt het allemaal ontzettend goed’

Imagem do artigo:Arne Slot bedolven onder de complimenten: ‘Hij vertelt het allemaal ontzettend goed’

Roy Keane en Jamie Carragher zijn onder de indruk van het werk dat Arne Slot verricht bij Liverpool. De Nederlander kent een uiterst goede start met The Reds en wist van de eerste dertien wedstrijden er liefst elf winnend af te sluiten. Keane looft de rust die de voormalig trainer van Feyenoord uitstraalt, terwijl Carragher ontzettend te spreken is over Liverpool in verdedigend opzicht.

Bij Sky Sports wordt de wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool (2-2) nabesproken. Keane, die doorgaans een keiharde mening heeft, was voor zijn ongekend positief over Slot. “Hij vertelt het allemaal ontzettend goed”, vertelt de oud-speler van Manchester United in de studio van Sky Sports. “Zo kalm als hij overkomt, zo rustig als hij de boel analyseert, dat zie je terug in zijn ploeg en in hoe Liverpool tegen Arsenal speelde. Nooit in paniek, na rust bleef iedereen kalm en er was controle. Daardoor bleef Liverpool fier overeind.”


Vídeos OneFootball


Carragher, die ook aanwezig was in de studio van Sky Sports, vergelijkt de speelwijze van Slot bij Liverpool met die van Jürgen Klopp. “Ik zou niet zeggen dat ze beter zijn. Ik zou zeggen dat ze anders zijn. Verdedigend zijn ze zeker beter, als je kijkt naar de cijfers van dit seizoen", stelt het Liverpool-icoon. "Vanuit het oogpunt van Liverpool is de grote verandering dit seizoen defensief.  "Ze lijken een solide eenheid. Ik denk dat ze dit seizoen in verdedigend opzicht de beste zijn van de Premier League. Dat is een groot verschil met wat we vorig seizoen zagen.”

Liverpool hield al zeven keer ‘de nul’

Liverpool staat momenteel op een tweede plaats in de Premier League met 22 punten, slechts één minder dan koploper Manchester City. In dertien officiële wedstrijden in alle competities (Premier League, Champions League en EFL Cup) kregen de mannen van Slot in zeven daarvan geen tegendoelpunt. Vorig seizoen hield Liverpool onder Klopp zestien keer ‘de nul’ in 58 wedstrijden.

Saiba mais sobre o veículo