Europese topclub meldt zich voor Kudus: transfer van 100 miljoen euro aanstaande | OneFootball

Europese topclub meldt zich voor Kudus: transfer van 100 miljoen euro aanstaande | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·12 de outubro de 2024

Europese topclub meldt zich voor Kudus: transfer van 100 miljoen euro aanstaande

Imagem do artigo:Europese topclub meldt zich voor Kudus: transfer van 100 miljoen euro aanstaande
Imagem do artigo:Europese topclub meldt zich voor Kudus: transfer van 100 miljoen euro aanstaande

© IMAGO

Barcelona mengt zich ook in de strijd om de diensten van Mohammed Kudus, melden Spaanse media. De aanvaller is vaste basisspeler bij West Ham United en wordt ook begeerd door meerdere Engelse topclubs. Het Liverpool van Arne Slot ziet in hem de opvolger van Mohamed Salah, terwijl ook Manchester City hengelt naar zijn diensten.


Vídeos OneFootball


West Ham heeft door de belangstelling voor Kudus naar verluidt besloten de vraagprijs flink omhoog te gooien. De club uit Londen zou nu een bedrag van liefst honderd miljoen euro verlangen voor de 24-jarige Ghanees. De Estimated Transfer Value (ETV) van de buitenspeler, die ook als aanvallende middenvelder en als spits uit de voeten kan, bedraagt 56,2 miljoen euro.

Bij Barcelona zou Kudus te maken krijgen met stevige concurrentie op de vleugels. Onder trainer Hansi Flick floreren buitenspelers Lamine Yamal en Raphinha. Eerstgenoemde was dit seizoen in elf duels goed voor vijf doelpunten en evenveel assists. Raphinha wist in hetzelfde aantal duels zelfs zes goals en zes assists te noteren. Flick heft ook nog de beschikking over de momenteel geblesseerde Ferran Torres en Ansu Fati.

Kudus verruilde vorig jaar zomer Ajax voor West Ham, dat 43 miljoen euro overmaakte naar de Amsterdammers. Deze transfersom kan middels bonussen nog oplopen tot 46 miljoen euro. In zijn eerste seizoen namens West Ham gooide Kudus direct hoge ogen. Hij kwam in totaal 45 duels in actie en was daarin goed voor 14 doelpunten en 6 assists. Dit seizoen staat de teller op negen optredens, waarin hij één keer tot scoren kwam en één assists gaf.

Saiba mais sobre o veículo