Feyenoord zonder Te Braak naar Portugal: jeugdtrainer op non-actief gesteld | OneFootball

Feyenoord zonder Te Braak naar Portugal: jeugdtrainer op non-actief gesteld | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·22 de outubro de 2024

Feyenoord zonder Te Braak naar Portugal: jeugdtrainer op non-actief gesteld

Imagem do artigo:Feyenoord zonder Te Braak naar Portugal: jeugdtrainer op non-actief gesteld

Dennis te Braak is niet langer de trainer van Feyenoord Onder 19. De Rotterdamse club heeft de jeugdtrainer op non-actief gesteld, meldt het Algemeen Dagblad. De beloftenploeg is inmiddels zonder Te Braak afgereisd naar Lissabon voor de Youth League-wedstrijd tegen SL Benfica Onder 19.

Dennis te Braak is al enkele jaren actief binnen de jeugdopleiding van Feyenoord. In 2018 maakte hij de overstap naar de Rotterdamse club, nadat hij bij De Graafschap werkzaam was als hoofd jeugdopleiding. Te Braak begon bij Feyenoord Onder 16 en was vorig seizoen assistent-trainer bij Feyenoord Onder 21 onder leiding van Melvin Boel.


Vídeos OneFootball


Sinds deze zomer is Te Braak verantwoordelijk voor Feyenoord Onder 19, dat het seizoen allesbehalve goed is begonnen. De opvolger van Robin van Persie presteerde ondermaats met het jeugdteam; slechts twee van de zes wedstrijden werden gewonnen. Ook de laatste twee duels, tegen FC Twente/Heracles (4-1) en FC Utrecht (1-3), leverden geen resultaat op. In de Youth League staat de ploeg inmiddels nog op nul punten.

Saiba mais sobre o veículo