Interlandperiode voorbij: Feyenoord vervolgt overvol programma | OneFootball

Interlandperiode voorbij: Feyenoord vervolgt overvol programma | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 de outubro de 2024

Interlandperiode voorbij: Feyenoord vervolgt overvol programma

Imagem do artigo:Interlandperiode voorbij: Feyenoord vervolgt overvol programma

In het tweede 'blok' van dit seizoen bleef Feyenoord ongeslagen in de Eredivisie, mede dankzij thuisoverwinningen op NAC Breda en FC Twente. De valse start in de Champions League kreeg een beter vervolg in Girona, waar de eerste uitoverwinning op het hoogste Europese podium in 22 jaar kon worden genoteerd. In bovenstaande video blikt Feyenoord terug op de zes wedstrijden van de afgelopen periode.

Nu de interlandperiode achter de rug is, komt er een nieuw 'blok' voor Feyenoord aan. Jeyland Mitchell won dinsdagnacht met Costa Rica en is daarmee de laatste Feyenoorder die terugkeert naar Rotterdam. Bij de internationals is het nog even afwachten hoe het gaat met Antoni Milambo (ziek) en Gjivai Zechiël (enkelblessure). De overige internationals lijken blessurevrij weer aan te kunnen sluiten, en dat is goed nieuws voor trainer Brian Priske.


Vídeos OneFootball


Feyenoord wacht een loodzwaar programma met zes topwedstrijden in een tijdsbestek van negentien dagen, met als afsluiter de wedstrijd tegen Almere City. De eerste wedstrijd op het programma voor Feyenoord is een traditioneel lastige uitwedstrijd in Deventer. De Rotterdammers nemen het aanstaande zaterdag om 21:00 uur op tegen Go Ahead Eagles. Vier dagen later wacht een echt topaffiche en moet de ploeg van Brian Priske de nederlaag van afgelopen zomer tegen SL Benfica zien goed te maken. Het duel in Lissabon wordt woensdagavond eveneens om 21:00 uur afgetrapt.

Donderdag zal Feyenoord terugvliegen naar Rotterdam om voorbereidingen te treffen voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. Zondagmiddag om het beruchte tijdstip van 12:15 uur wordt er afgetrapt in de Domstad. Veel tijd om op adem te komen is er niet na de wedstrijd tegen de ploeg van Ron Jans, want op woensdagavond 30 oktober staat De Klassieker op het programma die eerder dit seizoen werd uitgesteld.

Het zijn allemaal belangrijke wedstrijden voor Feyenoord, waarbij de club na een matige start moet aanhaken in de top van de Eredivisie. Na het duel tegen Ajax staat de volgende wedstrijd drie dagen later voor de deur. Zaterdagavond om 21:00 uur komt AZ op bezoek voor een belangrijk duel om de bovenste plaatsen van de competitie. De volgende speelronde in de Champions League is tegen RB Salzburg op woensdag 6 november, waarna het blok wordt afgesloten tegen Almere City op zondag 10 november om 12:15 uur. Daarna staat er weer een nieuwe interlandperiode voor de deur.

Saiba mais sobre o veículo