Jaden de Guzman: ''Hij zei altijd dat we het goed hebben bij Feyenoord'' | OneFootball

Jaden de Guzman: ''Hij zei altijd dat we het goed hebben bij Feyenoord'' | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·15 de outubro de 2024

Jaden de Guzman: ''Hij zei altijd dat we het goed hebben bij Feyenoord''

Imagem do artigo:Jaden de Guzman: ''Hij zei altijd dat we het goed hebben bij Feyenoord''

Jaden de Guzman maakte de verrassende overstap van de jeugdopleiding van Feyenoord naar PSV. De zoon van voormalig Feyenoorder Jonathan de Guzman klopt inmiddels nadrukkelijk op de deur en hoopt spoedig zijn debuut te maken in het eerste elftal van Eindhovenaren. Het besluit van de 17-jarige Jaden om de Feyenoord Academy te verlaten kon niet direct op goedkeuring rekenen van zijn vader.

"Het was lastig, Feyenoord voelde als thuis," opent De Guzman het gesprek in het nieuwe magazine van ELFVoetbal.nl. "Maar daar gaat het niet om, het gaat erom wat ik in de toekomst wil. Ik keek vooral naar wat het beste voor mij en mijn ontwikkeling was. Ik denk dat bij Feyenoord de focus meer op het team lag en het vooral ging om winnen. Bij PSV gaat het meer om persoonlijke ontwikkeling en aan jezelf werken."


Vídeos OneFootball


De eerste gesprekken tussen De Guzman en PSV waren zonder zijn vader Jonathan de Guzman. De oud-Feyenoorder zag zijn zoon het liefst ontwikkelen tot vaste basisspeler in De Kuip. "Eerst wilde hij er niks van weten. Hij zei altijd dat we het goed hebben bij Feyenoord en we ons daar goed voelen." Naarmate de gesprekken vorderden, veranderde de houding van Jonathan en dacht hij mee met zijn overstap en daar was Jaden blij mee. "Hij weet alles, omdat hij zelf alles al heeft meegemaakt."

Saiba mais sobre o veículo