"De achterliggende data per wedstrijd spreken ook echt in zijn voordeel" | OneFootball

"De achterliggende data per wedstrijd spreken ook echt in zijn voordeel" | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·20 ottobre 2024

"De achterliggende data per wedstrijd spreken ook echt in zijn voordeel"

Immagine dell'articolo:"De achterliggende data per wedstrijd spreken ook echt in zijn voordeel"

Met vertrouwen kan Feyenoord dinsdag afreizen naar Lissabon voor het Champions League-duel tegen SL Benfica. De Rotterdammers hebben zaterdagavond spraakmakend voetbal laten zien en versloegen Go Ahead Eagles met 1-5. Mede door de prachtige doelpunten is iedereen aan Rotterdamse zijde erg enthousiast.

"Go Ahead Eagles kwam er helemaal niet aan te pas en werd vooral gedwongen tot het wegtrappen van de bal", begint Dennis Kranenburg in Podcast Feyenoord. "Met name de eerste helft was gewoon echt heel goed met een aantal uitstekende doelpunten. Het was echt genieten." Zijn naamgenoot Dennis van Eersel zag de beste wedstrijd onder Brian Priske tot nu toe. "Al moet je wel ook kijken naar het niveau van de tegenstand, want Feyenoord heeft ook een uitwedstrijd in de Champions League gewonnen, maar toen vond ik ze over negentig minuten niet zo goed als nu."


OneFootball Video


Het mooiste doelpunt van de avond? "Echt zonder twijfel die van Ueda. Een goedlopende aanval van Feyenoord over meerdere schijven. Ueda schiet hem heel goed in, maar vooral dat overstapje van Milambo was echt van grote klasse. Hij weet gewoon dat er een speler achter hem is meegekomen. Dat vond ik echt wel de goal waarbij ik dacht: dit ziet er heel goed uit."

De mannen van RTV Rijnmond zien dat Feyenoord goede ontwikkelingen maakt. "Je boekt een resultaat in de Champions League, wint van FC Twente en wint toch wel een lastige uitwedstrijd. Dat is wel lekker om het negatieve sentiment weg te halen. Priske had een stroeve start en als je dan nu de resultaten gaat zien, gaat dat ook in zo'n groep doorwerken. Wetende dat er nog spelers terug gaan komen van blessures, is dit een fijne opmaat naar een drukke en belangrijke periode."

"Dit geeft vertrouwen aan de spelers en de buitenwacht, maar je hebt een gezegde met zwaluwen en zomers. Feyenoord heeft resulaten geboekt tegen Girona en Twente, maar het spel was toen nog niet groots. Nu vond ik het spel ook heel goed. Laat Feyenoord het maar bewijzen dat ze hier stabiel in gaan zijn. Ik kan er echt wel doorheen kijken als dat tegen Benfica niet lukt, maar Ajax en AZ, als het daarin ook lukt, dan ga ik er wel in geloven". vertelt Van Eersel.

Antoni Milambo

Van alle kanten wordt de talentvolle middenvelder overspoeld met complimenten, zo ook vanuit de regionale omroep. "Door de blessure van Stengs is hij ook ongeveer alles aan het spelen. Hij is echt aan het doorbreken en de achterliggende data per wedstrijd spreken ook echt in zijn voordeel. Feyenoord heeft een groeibriljant in huis. Hij is nog maar negentien en heeft een hele mooie toekomst voor zich. Zeker als hij ook daadwerkelijk bij doelpunten betrokken is, kom je bij mensen helemaal als spring in het oog."

Visualizza l' imprint del creator